NEWS
Tom van den Berg

McQuarterly mei 2020

SAP. Maar dan anders

McCoy gooit het roer om en introduceert een unieke nieuwe projectaanpak: PAS. Ook wel: Project As a Service. Wat dat inhoudt? Geen hoge kosten aan de voorkant van het project, maar gelijkmatig verdeeld over een vooraf afgesproken periode. Bijkomende voordelen? Je hebt één aanspreekpunt, je kan de aanpak volledig afstemmen op jouw businessmodel en het risico en de druk om het project succesvol te laten landen, liggen bij ons. SAP. MAAR DAN ANDERS. Benieuwd hoe we dit vormgeven? Lees hier meer.


Upcoming McCoy Events

De aankomende McCoy events zijn voorlopig nog digitaal bij te wonen via onze McAdemy@Home. Op deze pagina kan je zien dat o.a. S/4HANA en SAC, nog op de agenda staan.

Daarnaast kijken we erg uit naar het BIG event op 11 september 2020. Het programma staat geheel in het teken van de Intelligent Enterprise roadmap van SAP. Voor iedereen die zich afvraagt wat dat betekent en hoe je dit vertaalt naar je eigen business, hebben we goed nieuws. McCoy legt uit wat deze SAP strategie inhoudt en gaat in op de toepasbaarheid ervan. Het thema is dan ook: The Intelligent Enterprise Explained. Reserveer alvast een plaats. 

 

Go Live successen 

Elke werkdag bij McCoy is een feestje, maar de "Go Live Dagen" in het bijzonder! Samen met de klant en het projectteam – binnen afgesproken budget en tijd - toewerken naar die ene dag. Ondanks deze bijzondere periode in lock down hebben we toch twee van deze momenten mogen vieren. Zo hielpen we Irish Distillers met het migreren en verbeteren van hun SAP ECC 6-systeem naar SAP Business Suite op HANA in Microsoft Azure. En hebben we de wereldwijde implementatie van Ariba Contract Management bij Nouryon succesvol afgerond.

 

McCoy Kids ontwikkelen het ziekenhuis van de toekomst

"Papa/Mama wat doen jullie de hele dag met die koptelefoon op? Muziek luisteren en YouTube kijken?" Onze kinderen snappen er niks van maar vinden het wel allemaal super interessant. Vandaar dat we een online vergadering in het leven hebben geroepen speciaal voor onze McKids. Ruim 30 McCoy kinderen vormden samen, gedurende 4 weken, een virtueel projectteam. Ze wilden graag een bijdrage leveren aan het bestrijden van Corona en bedachten zo ‘Het ziekenhuis van de toekomst’. Na afloop hebben de kids hun plannen ter inspiratie aangeboden aan de IT en medische wereld. Mét succes! Bekijk het resultaat.