NEWS
Remi van Buul

McTalent Update: Nieuwe Hoogtepunten en Samenwerkingen

Graag willen we enkele mooie updates met jullie te delen over ons McTalent programma wat we sinds 2022 zijn gestart. Met het McTalent SAP traineeship programma richten we ons op het opleiden van jong talent tot SAP-expert in 14 maanden tijd. Vervolgens is de intentie van dit programma dat de trainee bij de opdrachtgever op de payroll terecht komt, en vooral, voor langere tijd blijft!

Lancering van de Website

Het is zover! Onze website, McTalent.nl, is officieel gelanceerd. De eerste lading aanmeldingen voor ons mooie programma zijn al binnengekomen en de eerste gesprekken zijn gevoerd. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in ons traject om talenten te identificeren en te ontwikkelen.

Uitbreiding van het Trainingsprogramma

Daarnaast hebben we het McTalent foundation Trainingsprogramma verder uitgebreid. Alle Business Units (BU's) participeren inmiddels nu in de McTalent foundation. Iets waar we ontzettend blij mee zijn. Grote dank aan alle BU's binnen McCoy voor hun inzet in het ontwikkelen en geven van de trainingen en de vakinhoudelijke begeleiding van de trainees tijdens hun inzet bij de opdrachtgever. Dit biedt onze trainees een optimale en sterke basis in SAP - en Business domeinen, waarmee ze bij iedere opdrachtgever een droomstart kunnen maken. Tevens merken we bij een aantal van onze klanten dat er interesse is in een SAP-basisopleiding voor eigen collega's. We zijn momenteel aan het onderzoeken of we in de toekomst de McTalent foundation trainingen los kunnen aanbieden om zo onze partners te helpen en te ondersteunen met een basiskennis in SAP.

Nieuwe Partnerschappen

Met veel blijdschap verwelkomen we twee nieuwe partners voor het McTalent programma: BAM en Alliander. Deze prachtige nieuwe opdrachtgevers voor McTalent sluiten in hun cultuur en visie perfect aan op die van McCoy en we kijken er dan ook zeer naar uit om met hen samen een langdurige, duurzame en intensieve samenwerking aan te gaan. We zien door het McTalent programma zowel een verdieping als een verbreding in de relatie met de partners van McCoy. Zo is er onlangs vanuit VION Foodgroup via één van onze McTalents bij VION,  een mooie C4C opdracht binnengekomen voor McCoy. Mooi om te merken dat we ook op deze manier de samenwerking kunnen intensiveren.

Toekomstige en huidige Talenten

Van de huidige groep talenten hebben we nog een aantal talenten die graag aan de slag willen bij een mooie organisatie. Met name op het Procurement/ Supply Chain domein en in de richting van Business intelligence zoeken we nog een aantal mooie opdrachtgevers.

Inmiddels is de vierde lichting aan talenten al in aantocht. Het is inspirerend om te zien hoeveel talenten zich blijft aanmelden en enthousiast worden van het McTalent programma. Wij kunnen niet wachten om met de nieuwe groep aan de slag te gaan per 1 september 2024.

We zijn trots op de stappen die we samen hebben gezet en kijken uit naar de veelbelovende toekomst van McTalent. Samen bouwen we aan een sterk en succesvol platform voor onze trainees en partners.

Ben jij al een Friend of McCoy?

Als innovatiepartner willen wij graag blijven inspireren. Daarom delen wij graag onze meest relevante content, evenementen, webinars en andere waardevolle updates met jou.