BLOGSUPPLY CHAIN MANAGEMENT
Arjen van der Sluijs

Mouwen opgestroopt, voeten op tafel

We bouwen zelf aan het bedrijf waar we graag willen werken, en dat geeft bijzonder veel energie. We stropen dagelijks met ons team de mouwen op en zetten de koers uit zoals wij die voor ogen hebben voor onze BU Supply Chain Management. Uiteraard ondersteund door onze collega’s van sales, marketing en recruitment. Onze ambitie? Het beste SAP S/4HANA Supply Chain team van Nederland zijn. 

We kijken altijd of het slimmer kan in alles wat we doen. Ons team van jonge honden en ervaren rotten deelt de passie voor het SCM-vak. En allemaal zoeken we continu naar optimalisaties en nieuwe inzichten. Onze klanten krijgen daardoor een schat aan oplossingsvermogen.

Die opgestroopte mouwen verwisselen we regelmatig voor ‘de voeten op tafel’. Want slimmer werken vraagt ook om reflectie. Een van de resultaten hiervan is onze doorontwikkelde visie op een duurzame supply chain. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Wereldwijd, binnen bedrijven en daarmee ook binnen onze BU. McCoy is sinds 2022 klimaatneutraal, maar daar helpen we onze klanten nog niet direct mee. Hier komt onze creativiteit weer om de hoek kijken. We verwerkten onze visie op duurzaamheid bijvoorbeeld in onze quick scan. Zo voegen we ook duurzame waarde toe bij klanten.

 

Duurzaamheid vertaalt zich ook in hoe wij met onze klantrelaties omgaan. We geloven heilig in “customer for life” en doen geen projecten waarmee we eenmalig scoren. Dit betekent dat we altijd de kaarten open op tafel leggen vanaf de start. Bij geen enkele ERP-implementatie zijn alle details die je tegen gaat komen vooraf te overzien.  Daarom kun je maar beter samen zoeken naar oplossingen. Dat is soms spannend, maar zo maken we op de lange termijn wel de meeste impact.