BLOGTECHNOLOGY
Cécille van Unen

Nooit te oud om te leren!

Op mijn plek, maar toch op gesprek

Leo hoefde er niet lang over na te denken toen hij door Joost Hinderdael werd benaderd voor een functie bij McCoy. Op zich vreemd want hij zat prima op zijn plek. Wat triggerde hem om toch op gesprek te gaan? Hij wilde zich graag verder ontwikkelen binnen SAP Master Data Management. Nu sprak het hem onder andere aan dat McCoy meerdere MDM-collega’s heeft waarmee hij kon gaan samenwerken. Maar bovenal zouden er binnen McCoy meer studie & ontwikkelingsmogelijkheden zijn dan binnen zijn huidige baan.

Nooit te oud om te leren

Nu, bijna 9 maanden later na het tekenen van zijn contract bij McCoy, heeft Leo zeker geen spijt. Studeren terwijl je al meer dan 20 jaar uit de schoolbanken bent. Voor sommigen niet een heel aantrekkelijk idee, voor Leo juist wel. Hij wil de allerbeste zijn op zijn vakgebied SAP MDM. Voor Leo was het daarom ook een logische keuze om deze kans bij McCoy aan te pakken. En wat bleek? Bij het tekenen van zijn contract, tekende McCoy ook een deal met een grote internationale klant voor een EWM-traject met een MDM-vraagstuk. Het leren startte meteen in dit uitdagende project want EWM was nieuw voor Leo. Maar dankzij de kennis en hulp van collega’s kon hij EWM zich snel eigen maken. Zijn ‘nieuwe’ collega’s zijn hem trouwens echt waardevol. Waar hij hoopte op veel kennisdeling kreeg hij er ook een fijne sfeer en cultuur bij. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Van directie tot directe collega’s, iedereen heeft een passie voor het SAP vak. Leo is nog lang niet uitgeleerd. Zo staan er nog een aantal opleidingen binnen zijn vakgebied MDM op de planning. Leo heeft echt het gevoel dat hij binnen McCoy kan excelleren. Precies waar hij voor kwam!

MDM-vakgenoten

Net als Leo het idee dat je weer eens stevig uitgedaagd wilt worden? Neem dan contact met hem op, hij wisselt altijd graag van gedachten met vakgenoten.

Leo van Horrik
leo.van.horrik@mccoy-partners.com 
+31 612857460