REEF is een projectorganisatie die capaciteits- en expertisevraagstukken oplost door specialisten, die in dienst zijn van REEF, in te zetten. McCoy & Partners is een IT advies organisatie waarbinnen gedegen kennis van bedrijfsprocessen gecombineerd wordt met gedegen kennis van IT systemen en technologie. Voor meer informatie over ga naar de website: www.reefbv.nl of www.mccoy-partners.com.


Graag nodigen wij u uit voor de kennisbijeenkomst: 'NPR-inkoopsystemen, de beloftes, implementatie en impact op de organisatie'. Bij de implementatie van een Non-Product Related-inkoopsysteem zien we dat er vooraf allerlei beloftes worden gedaan en doelstellingen worden bepaald. In werkelijkheid worden deze beloftes vaak niet nagekomen en de doelstellingen niet behaald. Tijdens deze bijeenkomst kunt u inzichten opdoen die zullen leiden tot betere resultaten voor u en uw organisatie.

Uitnodiging

Donderdagavond 20 november 2014

NPR-inkoopsystemen

de beloftes, implementatie en impact op de organisatie


IT-Adviseurs Martijn de Coninck en Ronald Versteijnen van McCoy & Partners en inkoopspecialist Bjorn Leenders en HR-specialist Jaimy Koster delen tijdens een interactieve sessie hun ervaringen. Zij dagen u uit om mee te denken meerwaarde uit de implementatie van een NPR-inkoopsysteem te halen.

Inschrijven
U en uw collega's zijn van harte welkom! U kunt zich (samen met introducés) kosteloos inschrijven.

  Klik hier om u (samen met introducés) in te schrijven.


Locatie: High Tech Campus - Eindhoven

Programma: Graag bieden wij u het volgende programma aan:

17.00 Ontvangst

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom op de High Tech Campus waar soep, broodjes en drankjes voor u klaar staan.

18.00 Implementatie van een NPR-inkoopsysteem

Er wordt besproken waarom een inkoopsysteem geïmplementeerd wordt en met welk doel. Welke verwachtingen heeft management en welke beloftes doen de implementatiepartijen en softwareleveranciers. Hoe komt dit tot uiting in een business case?

18.30 Parallelsessies Inkoop, HR en IT

Inhoudelijke discussie per vakgebied: IT, Inkoop en HR. Elke 20 minuten wordt er gewisseld, zodat alle drie de vakgebieden aan bod komen.

19.30 Business case

REEF en McCoy delen met u de aanpak van een project dat ze samen hebben uitgevoerd. Deze aanpak heeft er bij deze opdrachtgever toe geleid dat de beloftes wél waargemaakt zijn.

19.45 Informele afsluiting

Napraten en kennis delen onder het genot van een drankje.

Uw bijdrage is waardevol!

Deze bijeenkomst geeft u de gelegenheid uw vragen direct te stellen aan uw vakgenoten. Uw bijdrage is erg waardevol voor uw collega’s intern en voor vakgenoten werkzaam binnen IT, Inkoop, Supply Chain of in aanverwante managementposities.

Wij willen u verzoeken om donderdag 20 november tussen 17:00 en 20:30 uur vrij te houden in uw agenda en hierbij aanwezig te zijn. Klik hier om u (samen met introducés) in te schrijven.

Graag tot 20 november!