BLOGSUPPLY CHAIN EXECUTIONSAP EXTENDED WAREHOUSE MANAGEMENT
Jan-Gert Bouma

Out-of-the-box WMS-software

Bij McCoy hebben we passie voor supply chain execution! We hebben hiervoor zelfs een eigen business unit. Dit geeft ons net die extra focus die nodig is om voorop te blijven lopen. Uiteraard op het gebied van de logistieke SAP-oplossingen zoals SAP Extended Warehouse Management (EWM), maar ook op het gebied van ontwikkelingen en trends in de logistieke branche. Zo blijven we ‘on top’ en kunnen we onze klanten zo goed mogelijk blijven adviseren. 

Loop voorop met Intelligent Logistics 

Vanuit deze kennis en onze jarenlange ervaring met EWM-implementaties, hebben we een eigen SAP EWM warehouse management oplossing ontwikkeld; Intelligent Logistics. Waarom? We zien bij veel bedrijven dat het warehouse steeds vaker een bottleneck wordt in de snel veranderende supply chain. De bestaande warehouse management oplossing kan de groeiende volumes niet bolwerken. De warehouse-oplossing is niet flexibel genoeg om in te springen op de veranderende business requirements. De warehouse-oplossing biedt geen real-time inzicht in de dagelijkse operatie, laat staan in de performance van het warehouse. 
 
Deze uitdagingen kunnen grotendeels worden opgelost met SAP EWM. Het implementeren van een moderne warehouse management solution is echter niet zelden een groot karwei en daarmee een flinke belasting voor de logistieke en de IT-organisatie. Dit geldt ook voor de migratie van WM naar EWM. Juist om deze redenen hebben we Intelligent Logistics ontwikkeld.  

Best practices met een snelle ROI 

Echter, Intelligent Logistics is veel meer dan een implementatie versneller. Het is een SAP-Qualified Partner Package dat bestaat uit een out-of-the-box SAP EWM oplossing verrijkt met een groeiend aantal innovatieve McCoy add-ons. Dankzij de modulaire opbouw en onze gerichte aanpak, kunnen we de oplossing snel en beheerst implementeren. Bovendien zorgen we er via onze menukaart voor dat de oplossing industrie- of klant-specifiek kan worden gemaakt. Zo leveren we best practices met een snelle ROI. 
   
Naast de standaard EWM-processen biedt Intelligent Logistics een aantal unieke McCoy innovaties zoals een WM-EWM migratie cockpit, een smart packing work center en een warehouse performance dashboard. Dankzij deze innovatieve add-ons sluit Intelligent Logistics nog beter aan bij de uitdagingen in de moderne supply chain. Bovendien is Intelligent Logistics als cloud based WMS snel operationeel. 

Flexibel & out-of-the-box 

De moderne supply chain vraagt om een flexibele warehouse oplossing die snel kan inspelen op veranderingen. Vergeet dus die langdurige implementatietrajecten en kies voor Intelligent Logistics. Dankzij onze gestandaardiseerde out-of-the-box warehouse management oplossing en iteratieve aanpak is Intelligent Logistics snel operationeel. Je terugverdientijd op je investering is dus kort. De modulaire opzet en de innovaties zorgen ervoor dat je snel kunt meebewegen met veranderingen in je supply chain. Zo ben je klaar voor de toekomst.  

Wil je meer weten over Intelligent Logistics? Neem contact op met Jan-Gert Bouma via 06 11 04 37 92 |  jan-gert.bouma@mccoy-partners.com 

 

 

Think logistics, Think McCoy 

 

Overweeg je de overstap van SAP WM naar SAP EWM?

We helpen je graag op weg. Lees hoe je gestructureerd en efficiënt overstapt. Download de whitepaper.