Op 8 juni vindt in Eindhoven The BIG Event plaats en met veel trots presenteren wij de definitieve sessies van onze klanten en partners. Daarnaast zullen diverse SAP thought leaders van McCoy de innovaties en proposities toelichten en demonstreren. Ook het Mobile Innovation Lab van SAP is aanwezig, waar bezoekers direct aan de slag kunnen met hun innovatie case.

Inschrijven kan nog steeds via deze link en iedere deelnemer maakt kans op een VIP Arrangement voor Groots met een Zachte G. door Guus Meeuwis. 
 
VidaXL 
Extended Warehouse Management bij vidaXL (Erwin Roelofs)
VidaXL is in 10 jaar uitgegroeid tot een handelsonderneming die dagelijks veel pakketten verscheept. Dit innovatieve bedrijf zet SAP EWM in om de immer groeiende volumes in goede banen te leiden. VidaXL vertelt over de explosieve groei van de afgelopen jaren en gaat er daarbij dieper op in hoe EWM daarbij helpt.
 
BAM
SAP S/4HANA bij Royal BAM (Luc Boon)
Een van de meest gerenommeerde bouwbedrijven van Nederland, BAM Infra, gaat over op SAP S/4HANA. Luc Boon, Informatie manager, licht toe hoe BAM Infra Nederland dit programma aanpakt en welke nieuwe toepassingen zijn ingericht.
 
Alliander
User Experience & SAP Fiori bij Alliander (Cor Meijer, Mariek Pullen)
Tegelijkertijd de operationele effort verlagen en de gebruikerstevredenheid verhogen? Alliander deed het met Flow, User Experience en SAP Fiori. Cor Meijer vertelt in deze sessie hoe dit is georganiseerd en geïmplementeerd.
 
Ariba SNAP
Inkopen met een Bol.com ervaring en in 12 weken implementeren? (Lionel Heemskerk)
Simply SAP Ariba by McCoy is een door SAP gecertificeerd Partner Package en kan in 12 weken worden geimplementeerd. In deze sessie leggen we uit hoe en laten we de oplossing zien.
 
McCoy
Innovation Workshop (Elske Schrauwen, Dave Verkoelen)
Wij dagen u uit: Meldt u aan met een business of IT probleem en onze design thinking experts begeleiden u naar oplossingen waaraan u nog niet had gedacht.
 
Signify (voorheen Philips Lighting)
Nature Dynamics: innovatief nieuw business model met SAP Cloud Platform (Hans van Diem)
In deze sessie vertelt Hans van Diem hoe een new venture binnen een grote corporate snel en innovatief nieuwe business modellen kan introduceren bij zijn klanten. Hierbij is slim gebruikgemaakt van de nieuwste SAP technologie.
 
Signify (voorheen Philips Lighting)
SAP Analytics Cloud bij Signify (Guido Rechtuijt)
Signify licht toe waarom er is gekozen voor SAP Analytics Cloud als oplossing voor haar global Finance charging and allocation process.
 
AWS
Imagine A new way of running SAP … and create flexibility to drive innovation (Arjen Vriens)
Arjen Vriens van Amazon Web Services neemt je mee in de innovatieve mogelijkheden van AWS in combinatie met SAP.
 
Picavi
Ervaar Pick by Vision in actie met Augmented Reality in een warehouse (Marie-Louis Mersch, Johanna Bellenberg)
Picavi Smartvision picking brengt de toekomst naar het magazijn. Met behulp van ‘smart glasses’ worden de warehouse processen ondersteund (onder andere bij VidaXL); wat leidt tot een verhoogde productiviteit en minder fouten.
 
Heroes
Internet of Things (Koen Hanssen en Werner Vink)
Het Internet van Things (IoT) is een sterk groeiend gespreksonderwerp op zowel de werkplek als daarbuiten. Het is een concept dat niet alleen het potentieel heeft om invloed uit te oefenen op hoe we leven, maar ook op hoe we werken. Onze Heroes Koen & Werner zullen een presentatie geven over mogelijke IoT use cases, zakelijke verwachtingen en voorbeelden die nu al in de praktijk worden gebracht

Royal FloraHolland 
SAP S/4HANA op AWS bij FloraHolland: een uiterst krachtige combinatie (Wilco vd Wijnboom)
Royal FloraHolland legt uit waarom zij hebben gekozen voor SAP S/4HANA op AWS al Digital Core. Er wordt dieper ingegaan op de business drivers, maar ook de techniek en architectuur wordt toegelicht.
 
SAP
EWM in 1 week! (Jan-Gert Bouma)
Met ‘EWM in one week’ biedt McCoy een gestandaardiseerde aanpak van basisprocessen om heel snel een magazijn in te richten. Onze oplossing kan ingezet worden als kickstarter voor een basale setup van een magazijn, om snel te kunnen testen of als proof-of-concept.
 
SAC by McCoy
5 dashboards in SAP Analytics Cloud (Sven van Leuken, Roel van Bommel)
Het SAC Team van McCoy laat vijf verschillende business dashboards zien, die zijn gemaakt in SAP Analytics Cloud. Leer hoe u snel en effectief de informatiebehoefte van uw business kunt invullen.
 
UX@McCoy
User Experience met SAP (Elske Schrauwen)
User Experience is een specifieke expertise , McCoy heeft een team van User Experience Consultants in huis. Wat voor diensten kunnen zij leveren om jouw User Experience optimaal neer te zetten?
 
ASML
SAP Ariba Supply Chain Collaboration bij ASML (Mike van Deurzen)
De Supply Chain Collaboration module binnen de SAP Ariba suite maakt het mogelijk om echte verticale supply chain integratie te ondersteunen, het biedt een oplossing voor het gehele procure-to-pay proces, van sourcing tot Payment.
 
McCoy 
Innovation Workshop (Margreet Lensen, Steven Spronk)
Wij dagen u uit: Meldt u aan met een business of IT probleem en onze design thinking experts begeleiden u naar oplossingen waaraan u nog niet had gedacht.
 
SAP 
Asset Intelligence Network (Mark Roepers)
Mark Roepers van SAP laat middels creatieve demo's zien wat de mogelijkheden zijn van SAP Leonardo en oplossingen als Asset Intelligence Network, Predictive Maintenance en ASPM.
 
Strukton Worksphere
Transformatie naar datagedreven organisatie (Joop Bosman)
Strukton Worksphere maakt een transformatie door naar een 100% data gedreven organisatie. Joop Bosman vertelt hoe het bedrijf een Digital Core neerzet met als basis de nieuwste SAP-toepassingen.
 
Marel
Marel Data Migration Factory…. op weg naar een global en data driven organisatie (Marcel Triepels)
Marel vertelt hoe accurate en betrouwbare data steeds essentiëler worden in de wereld van model based enterprises. Deze presentatie geeft een inkijk hoe de Data Migration Factory bij Marel data kwaliteit als uitgangspunt neemt voor een wereldwijde SAP rollout.
 
McCoy & Partners 
SAP S/4HANA in 1 dag! (Arthur Kreuk)
Leer van de McCoy experts hoe u binnen 1 dag kunt beschikken over de nieuwste functionaliteit van SAP. Met Best Practices, onze aanpak en innovatieve technologie bieden we inzicht in een nieuwe manier van ERP implementeren.