BLOGSECURITY & COMPLIANCE
Eric Bigot

Ransomware? Wees digitale diefstal voor met een slimme oplossing!

Maakt u zich ook zorgen over uw systemen en digitale omgevingen naar aanleiding van de recente hacks van grote Nederlandse bedrijven? Hoe heeft u uw systemen beveiligd tegen ransomware en diefstal van bedrijfsgegevens? Bij McCoy zijn we ons zeer bewust van deze gevaren. We zien het aantal bedreigingen en aanvallen met gijzelsoftware toenemen, niet alleen op netwerk en infrastructuur, maar recent ook op de centrale IT-systemen. En zulke aanvallen kunnen uw bedrijf voor een aantal dagen platleggen. Iets wat elke organisatie koste wat het kost moet zien te voorkomen. 

Weet u welke aanvallen er op dit moment op uw systemen afkomt? En hoe u dit kunt ondervangen? In onze ervaring merken organisaties bedreigingen vaak per ongeluk op en wordt er vaak reactief gehandeld. 

Dat pakken we bij McCoy graag anders aan! 

McCoy Security Monitoring Suite 

We kunnen u nu als eerste Nederlandse SAP-dienstverlener een volledig proactieve SAP Security Monitoring Suite aanbieden. McCoy sluit uw volledige SAP-omgeving aan op onze Security Monitoring Suite en we beveiligen deze in de vorm van een Managed Service. 

Wij maken deze beveiliging van uw systemen voor u beschikbaar zonder dat u moet investeren in dure security-softwarelicenties en langlopende implementatietrajecten. 
Onze Security Monitoring Suite is er in twee smaken:

Foundation

Vulnerability & Patch Management: Proactief beheren van kwetsbaarheden en patches met betrekking tot uw SAP-systemen. Hiermee heeft een up-to-date systeem dat voldoet aan de laatste security baselines.

Complete 

Bovenop Foundation breiden we de dienst uit met:
Security Threat Management: realtime monitoring van uw SAP-omgeving op security events, kritisch interfaceverkeer (SAP/NON-SAP), SAP intrusion detection en identity-misbruik. 
Security Code Analysing: na identificatie van SAP-code-kwetsbaarheden, zullen wij deze analyseren over uw gehele SAP-landschap.
In beide opties monitoren we 24/7 uw SAP-systeemlandschap op de hierboven beschreven onderwerpen en leveren rapportages op met de laatste status en verbetervoorstellen. 
Klaar om gijzelsoftware en digitale bedreigingen proactief het hoofd te bieden? 

Waarom SAP Security Monitoring door McCoy & Partners

  • Van reactief naar proactief security beheer voor uw SAP-omgeving (patch & vulnerability) 

  • Real time threat detectie en verbeterd inzicht in SAP specifieke risico’s en aantoonbare maatregelen ter voorkoming ervan. 

  • Beter voorbereid op jaarlijkse audits door beter inzicht in risico's & mitigatie

  • Automatisch vergaren van bewijslast t.b.v. jaarlijkse audits 

  • Geavanceerde security & compliance dashboards bieden zekerheid over de naleving van compliance 

  • Verhoging volwassenheidsniveau security, ook voor non-enterprise organisaties

  • Duidelijke en begrijpbare management rapportages

  • Aangesloten binnen een dag!

U wilt inzicht in uw situatie?

Dat kan! Voor beide smaken bieden wij u nu een gratis SAP Cibersecurity Sneak Preview aan in samenwerking met SecurityBridge voor één van uw SAP-systemen. Benieuwd naar de security staat van uw SAP-systeem, klik dan hier om u aan te melden.