SAP Central Finance implementeren bij Alliander

SAP Central Finance implementeren bij Alliander

Arthur Kreuk18 mei 2022
Deel:

Een succesvolle transitie van SAP ECC naar een ‘standaard’ S/4HANA omgeving voor Alliander. Dankzij een fijne samenwerking tussen Alliander en McCoy komen alle financiële gegevens nu samen in één centraal punt: Central Finance. Hiermee heeft Alliander de eerste stap gezet naar S/4HANA en wordt het makkelijker om overige bedrijfsprocessen in de toekomst over te zetten. Dat brengt Alliander een stap dichter bij haar ambitie: volledig in de cloud werken met zo min mogelijk onderbreking van de huidige bedrijfsvoering.

“Samen met McCoy hebben we prachtig resultaat neergezet, waarin McCoy zich heeft gepresenteerd als een partner waar je op kunt vertrouwen. Zeker op de momenten waar het uitdagend werd hebben ze aangetoond over de juiste competentie en expertise te beschikken. Ik ben met recht trots op de samenwerking!” - Thijs Lenders, Financial Controller bij Alliander

System of Report

Group Reporting is onderdeel van de scope het Central Finance traject. De consolidatie-oplossing brengt alle financiele data samen, verhoogt data-kwaliteit en geeft real-time inzicht.

“De mindset en expertise van McCoy heeft ervoor gezorgd dat we een succesvolle go-live hebben opgeleverd. De combinatie tussen in oplossingen kunnen denken én de drive om de deadline te halen is een erg sterk punt van het McCoy-team.” – Rudy Sangster, Lead IT consultant bij Alliander

Real-time data replicatie

Central Finance zorgt bij Alliander voor real-time data replicatie met een succesrate van 99.9%. Door een combinatie van Agile werken, een resultaatgericht team en een gedeelde visie op digitale transformatie hebben we samen Alliander Finance toekomstbestendig gemaakt, en maken we zo stap voor stap ambities waar.

Overstappen naar S/4HANA? Hier moet je over nadenken
Overstappen naar S/4HANA? Hier moet je over nadenken

Heeft migreren naar SAP S/4HANA zin voor jouw bedrijf? Ontdek hoe onze klanten zich onderscheiden, download de S/4 succesverhalen.

Download nu

Alliander is een nutsbedrijf dat de energiedistributie voor een derde van Nederland verzorgt, en heeft innovatie en maatschappelijk belang hoog in het vaandel staan.

Blijf op de hoogte via social ; en heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Volg ons op Twitter, Facebook, YouTube, enLinkedIn.

Deel:

Meer updates