NEWS
Miriam van den Berg

SAP Nederland verwelkomt McCoy als Strategic Reseller

Amsterdam, Nederland – SAP Nederland is verheugd de toevoeging van McCoy als Strategic Reseller in zijn Channel Partner Program aan te kondigen. Sinds de lancering van het lokale programma 1,5 jaar geleden, heeft SAP nauw samengewerkt met zijn Nederlandse partner-ecosysteem om de groei van zijn gezamenlijke cloud-business te waarborgen.

De toevoeging van McCoy aan het programma is een bewijs van SAP's toewijding aan het samenwerken met industriële leiders om state-of-the-art cloudoplossingen aan zijn klanten te leveren. Als strategische wederverkoper zal McCoy een cruciale rol spelen bij de verkoop en implementatie van SAP's cloudoplossingen voor zijn klanten, waarbij het end-to-end diensten biedt die zowel de cloud-abonnement als gerelateerde diensten omvatten, waardoor bedrijven een intelligent bedrijf kunnen worden.

SAP Nederland is trots McCoy te mogen verwelkomen als zijn nieuwste Strategic Reseller, die zich aansluit bij de rangen van de andere succesvolle strategische kanaalpartners, namelijk Aiden, Ctac en myBrand. McCoy heeft in 2023 bewezen te voldoen aan de door SAP gestelde doelen en heeft groot potentieel getoond voor 2024 en daarna, waardoor ze een ideale aanvulling op het Channel Partner Program zijn. De strategische Channel Partners in het programma tonen een sterke toewijding aan het groeien van SAP's cloud-abonnementsbedrijf over verschillende oplossingsdomeinen, met een focus op SAP Public Cloud-praktijk en industriespecialisatie. Bovendien investeren ze aanzienlijk in mogelijkheden om autonoom zaken te doen in de markt terwijl ze een succesvol vernieuwingstraject behouden.

"We zijn enthousiast om McCoy te verwelkomen als onze nieuwste Strategic Reseller in het Channel Partner Program," voegt Alf Janssen, Chief Partner Officer, SAP Nederland toe. "Hun bewezen track record en ambitie om te groeien in de cloud-abonnementsbusiness maken hen een ideale partner voor SAP. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking terwijl we onze gezamenlijke cloud-business in Nederland blijven uitbreiden." Citeert Martijn de Coninck, Commercieel Directeur McCoy; "We zijn erg trots om Strategic Reseller te worden. Dit zal McCoy verder in staat stellen digitale transformaties bij bedrijven aan te sturen om te groeien, beter en slimmer te worden met SAP."

Naarmate SAP Nederland zijn strategische Channel Partner Program blijft uitbreiden, versterkt de toevoeging van McCoy als wederverkoper zijn toewijding om geavanceerde cloudoplossingen en -diensten aan zijn klanten te leveren. Alf Jansen: "We zijn ervan overtuigd dat McCoy een integrale rol zal spelen bij het stimuleren van de groei van SAP's cloud-business en het leveren van innovatieve oplossingen aan bedrijven in Nederland".

Ben jij al een Friend of McCoy?

Als innovatiepartner willen wij graag blijven inspireren. Daarom delen wij graag onze meest relevante content, evenementen, webinars en andere waardevolle updates met jou.