Bart de Bijl

SAP S/4HANA Public Cloud: een toekomstbestendige oplossing voor Audax

Onlangs een tijdschrift gekocht? Grote kans dat die gedistribueerd is via Audax. Deze logistieke retailer houdt zich bezig met het uitgeven, verspreiden en retailen van boeken en tijdschriften. Een sterk bedrijf dat al ruim 75 jaar meedraait. Maar, hoe sterk een bedrijf ook is: meebewegen moeten we allemaal. Zeker als het om IT gaat. Een S/4HANA Public Cloud-implementatie bij een logistieke dienstverlener? Daar weten wij bij McCoy wel raad mee.

S/4HANA Public Cloud

Het legacy-systeem van Audax bevat tot op heden een hoop maatwerk. Hun wens? Een sterk en wendbaar basissysteem, met veel flexibiliteit en weinig risico’s. Zo een waarin informatie altijd up-to-date is, kosten laag zijn en de processen voor iedereen toegankelijk zijn. En blijven, trouwens, want als we ergens zeker van zijn, is het verandering. Ons antwoord? SAP S/4HANA Public Cloud. Deze kant-en-klare cloud-ERP zit vol SAP best practices, die zorgen voor eenduidige en transparante processen. Dit biedt Audax precies de flexibiliteit en zekerheid die het nodig heeft.

Audax en McCoy

En wij? Wij staan te popelen om daarmee aan de slag te gaan! Een klant en project naar ons hart, waarin we gaan doen waar we goed in zijn: business en IT samenbrengen. Samen met Audax gaan we de op zoek naar passende oplossingen voor de pijnpunten in hun bedrijfsprocessen. We nemen onze ruime implementatie-ervaring en een flinke dosis enthousiasme mee, en gaan samen voor een mooie S/4HANA Public Cloud-implementatie. Let’s go!


Ben jij ook toe aan gestandaardiseerde oplossingen in de cloud? We denken graag met je mee. Neem contact op met Bart de Bijl en kom eens langs voor een kop koffie.