Jan Laros

Save the date: Fusie of splitsing in een SAP-landschap

Fusie of splitsing in een SAP landschap? donderdag 22 februari 12:30, locatie Eindhoven

Uw bedrijf gaat splitsen of juist fuseren. Uiteraard is het van het grootste belang om het IT-landschap geschikt te maken voor het nieuwe bedrijf. Hoe gaat u de diverse SAP-systemen en technologieën verbinden? Welke applicaties moeten blijven? Welke afschaffen of integreren? Waar moeten business processen in SAP opnieuw worden afgestemd? Welke expertise heb ik nodig? Talloze vragen duiken op.

Maar de deadlines staan vast. Bijbehorende contracten spreken zelfs over forse boetes als deze datum wordt overschreden. Hoe maakt u op korte termijn de juiste keuzes? De druk is groot....

Tijdens het McCoy & Partners event 'Fusie of splitsing in een SAP-landschap' vertellen klanten en experts over hun ervaringen; wat wel te doen en wat ook zeker niet. Subject Matter Experts gaan dieper in op de specifieke thema's binnen een domein in interactieve break-out sessies. Bijvoorbeeld de impact op de financiële processen. Of de data migratie. Daarnaast lichten ze graag specifieke tips & tricks toe die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Reserveer alvast de middag van donderdag 22 februari 2018 in uw agenda en zorg dat u erbij bent in Eindhoven. Op korte termijn wordt de agenda bekendgemaakt en zal de inschrijving geopend worden.

Ben jij al een Friend of McCoy?

Als innovatiepartner willen wij graag blijven inspireren. Daarom delen wij graag onze meest relevante content, evenementen, webinars en andere waardevolle updates met jou.