Rutger Heijmerikx

The Big Event

McCoy & Partners organiseert op vrijdag 9 juni 2017 The Big Event. Op een bruisende locatie in Eindhoven vertellen diverse toonaangevende bedrijven over hun ervaring met het implementeren van de nieuwste SAP-oplossingen, zoals SAP S/4HANA, SAP Ariba en SAP Cloud. De klanten van McCoy geven inzicht in belangrijke lessons learnt van de projecten, maar ook de beweegredenen om te kiezen om hun business vraagstukken te vertalen in oplossingen van SAP. The Big Event geeft u inzicht in de toekomst van SAP en hoe de weg er naartoe bewandeld kan worden.

Naast het feit dat onze klanten hun ervaringen delen, zullen er diverse hands-on workshops worden verzorgd door McCoy. Hierbij staan thema’s als Internet of Things, User Experience en Predictive Analytics. Zo wordt u in een Formule 1-omgeving begeleid door het University Racing Team Eindhoven. In deze workshop met IoT-experts en onze Design Thinking coaches is er volop ruimte voor creativiteit.

Om de middag af te sluiten met een Brabantse tint van gezelligheid en kans tot uitgebreid netwerken, zal er om 17:30 uur een volledig verzorgde borrel worden gehouden. Tijdens deze borrel maakt u bovendien kans op kaarten voor Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis. De winnaar gaat dezelfde avond nog geheel verzorgd naar dit concert, inclusief overnachting.

In de komende weken zullen wij meer informatie vrijgeven over het programma en de locatie. Wij nodigen iedereen nu al van harte uit om zich in te schrijven via de registratiepagina en kijken ernaar uit om samen over de The Future of SAP te praten. Schrijf u nu in en maak direct kans op kaarten voor Groots met een Zachte G!

Team McCoy