Bart de Bijl

The BIG Event 2018 wederom een groots succes

8 juni jl. organiseerde McCoy & Partners voor de tweede keer The BIG Event in Eindhoven. Dit jaar was het thema Simply Innovate SAP. Inmiddels kijken wij met trots terug op een succesvol event. Een event met 21 sessies met verschillende onderwerpen met als gemeenschappelijke deler Simply Innovate SAP. Met meer dan 150 bezoekers aan het event heeft er veel kennisdeling plaatsgevonden tussen de deelnemers.  

Verschillende klanten van McCoy hebben verteld over hoe zij innoveren met SAP. Bijvoorbeeld hoe VidaXL SAPUI5 en Picavi gebruikt om het orderpikken in het magazijn zo simpel mogelijk te maken.  

SAP S/4HANA op AWS bleek een uiterst krachtige combinatie. In een interactief interview werd Wilco van de Wijnboom van Royal FloraHolland gevraagd waarom zijn SAP S/4HANA programma zo succesvol is geweest en uiteindelijk is beloond met een SAP Quality Award. Casper Ballemans lichtte de cloud architectuur en technische innovaties met Amazon Web Services toe. 

Imagine A new way of running SAP … and create flexibility to drive innovation... Arjen Vriens, Head of Partners & Alliances – Benelux & Nordics bij Amazon Web Services (AWS), nam ons mee in de wereld van innovatieve mogelijkheden van AWS in combinatie met mogelijkheden van SAP op AWS. Dit deed hij aan de hand van innovaties binnen AWS en de uitgebreide mogelijkheden van SAP op AWS. Hij liet zien hoe klanten versnellen en vereenvoudigen door de flexibiliteit, technische excellentie en economische voordelen van AWS te gebruiken om zo hun bedrijfskritieke SAP-workloads succesvol te draaien.

Daarnaast hebben de Top – 100 consultants van McCoy & Partners ook de proposities van McCoy laten zien op het gebeid van SAC, SAP EWM, Ariba SCC en S/4. Met McCoy S/4 in One Day kunnen bedrijven op een simpele manier kennismaken met de nieuwe manier van werken met S/4.  

Vanuit McCoy & Partners wil ik alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en de sprekers voor hun mooi presentaties.  

Alle presentaties van het The BIG Event kun u hier vinden. Mocht u meer informatie willen over een van de onderwerpen, of een proof of conect op AWS neem dan contact op met McCoy!