Jan Laros

The BIG Event: klanten vertellen over SAP innovaties

Op 8 juni is het zover: Dan vindt de tweede editie van The BIG Event plaats in Eindhoven. We ontvangen vele gasten die zich laten bijpraten op het gebied van SAP innovaties. Na het succes van vorig jaar hebben we voor een vergelijkbaar concept gekozen en combineren we goede inhoud met voldoende netwerkgelegenheid.

In 2018 is het thema 'Simply Innovate SAP' en binnen dat thema vormen vier onderwerpen de rode draad. Uiteraard zijn er diverse sessies rondom SAP S/4HANA. Ervaringen met en innovaties rond het nieuwe ERP-platform van SAP worden door diverse klanten gepresenteerd en McCoy experts leggen uit hoe je in razend tempo aan de slag kunt met SAP S/4HANA. 

Ook SAP Extended Warehouse Management (EWM) vormt een belangrijk onderwerp. Een klantcase, inclusief de toepassing van Augmented Reality vormt een belangrijke pijler van deze track en ons EWM-team legt uit hoe je binnen een week een zeer krachtige SAP EWM PoC kunt uitvoeren.

De toekomst van SAP Business Intelligence schuilt in SAP Analytics Cloud. Dit nieuwe cloud based platform kent mogelijkheden voor reporting, planning en predictive en SAP zet er zwaar op in. Twee klant cases, diverse business dashboards en interactieve workshops rondom SAC staan op het programma!

Tot slot: SAP Ariba implementeren in 12 weken? Het kan, en McCoy laat zien hoe! Daarnaast staat er een hele speciale interactieve sessie op het programma rondom het Asset Intelligence Network van SAP en de toepassing van deze innovatie bij klanten van McCoy. 

Uiteraard sluiten we de dag af met een uitgebreide netwerkborrel en gaan we 's avonds opnieuw met een select gezelschap naar Groots met een Zachte G. in het Philips Stadion. Heb jij interesse om in een middag volledig op de hoogte te worden gebracht van SAP innovaties? Ben jij benieuwd naar echte klantverhalen rond SAP S/4HANA, EWM of SAP Analytics Cloud? En wil je kans maken op een geheel verzorgd arrangement bij Guus Meeuwis? Kom dan innoveren met McCoy en schrijf je in voor The BIG Event!

Inschijven is mogelijk via deze link. Geef hierbij ook aan of je kans wilt maken op de kaarten voor Guus Meeuwis.

De komende weken zullen nieuwe details worden gedeeld over het programma, de locatie, de sprekers en de onderwerpen.