BLOGMANAGED SERVICES
Jeroen Seuntiens

Verander IT-beheer in een driesterren-operatie

Functioneel en technisch IT-beheer. Bedrijven ervaren het als een noodzakelijk proces dat in hun ogen weinig waarde toevoegt. Je bent namelijk al snel 80 procent van het complete IT-budget kwijt aan ‘just keeping the lights on’. En dan heb je nog niet eens de laatste technologie kunnen toepassen in je systeem.

Dat kan anders.

Benader beheer als voedingsbodem voor een driesterren-operatie waarmee je optimaal profiteert van je SAP-investering. Zie het als de motor die innovatie in jouw organisatie accelereert. In dit blog vertel ik hoe je dagelijks beheer omtovert tot haute cuisine. In de blogs die hierna volgen, leg ik stap voor stap uit hoe wij dat aanpakken. 

Voorkom problemen en haal meer uit je IT-investering

Een goede chef doet meer dan alleen een recept volgen. Net zoals een goede IT-beheerder meer doet dan alleen maar het systeem in de lucht houden. Een sterrenrestaurant verdient die felbegeerde ster niet alleen omdat de chef-kok en zijn keukenbrigade de dagelijkse operatie als een geoliede machine onder controle hebben. Hij verdient die drie sterren omdat hij daardoor ook tijd heeft om zich te verdiepen in wat zijn gasten willen en vooruitstrevend denkt, kookt en organiseert. Wat er gebeurt als een ‘chef du IT’ zijn functioneel beheer benadert zoals een Michelin-kok zijn restaurant? Dan krijg je beheer waarmee je niet alleen problemen voorkomt, maar waarmee je ook meer uit je SAP-investering haalt.

Bezorg jouw IT-beheer drie sterren met Michelin Managed Services

Transformeer jouw beheer naar een waardevol proces dat geruisloos op de achtergrond draait. Wat je daarvoor nodig hebt? Een slimme en ervaren brigade die de ins en outs van SAP beheerst, jouw industrie op haar duimpje kent en weet hoe ze jouw functioneel beheer kan optimaliseren, zodat het innovatieve ideeën ondersteunt. Zo krijg jij – net als sterrenchefs – tijd om je te focussen op de wensen van je klant en zodanig je digitale bedrijfsprocessen in te richten dat ze beter, slimmer en sneller worden. Hoe wij het noemen? Michelin Managed Services.

Uiteraard houdt mijn verhaal hier niet op. In mijn volgende blog vertel ik je waarom wij als partij in Managed Services die traditionele langlopende wurgcontracten in de kliko gooien.

Benieuwd hoe onze brigade jouw Chef du IT ondersteunt? Ik vertel je graag over onze Michelin Managed Services. Je kan mij bereiken op jeroen.seuntiens@mccoy-partners.com of 06 2124 5409