BLOG
Cecille van Unen

Vieren: feesten met een reden!

Als de partners van collega’s gaan vragen wanneer er weer een McCoy-feestje is, dan weet je als feestcommissie dat je iets goed doet. De animo is dan ook altijd groot. We organiseren al onze events met het motto ‘vrijheid, blijheid’ in ons achterhoofd. Je hoeft niet mee. Maar we zorgen dat onze activiteiten zó aanspreken dat zowel alle McCoyans als hun partners er graag bij willen zijn.

Uiteraard doen we altijd ons best voor een uitdagend programma, een toplocatie en heerlijk eten. Iedereen ontvangt een persoonlijke uitnodiging met een volledig programma, ontworpen door ons eigen creatieve UX team. Op deze manier weet iedereen wat ze missen als ze er niet bij zijn en het levert de nodige voorpret op.

We organiseerden bijvoorbeeld een zeilevent met samengestelde teams uit de verschillende business units. In de ochtend konden we lekker bijpraten en kregen we een introductie in het zeilen. Na een heerlijke lunch gingen we de strijd met elkaar aan in een zeilrace. Want we zijn niet vies

van een beetje competitie. Het weer was ruig met af en toe windkracht 8 en volle bak regen. Heerlijk! In de avond wisselden we bij een stevige BBQ onze stoere verhalen uit over de race. Intussen hingen we trouwens aan de tentstokken vanwege de wind.

Waarom steken we zoveel tijd en moeite in onze events? Binnen McCoy vinden we de cultural fit heel belangrijk. En cultuur zit ‘m niet alleen in onze SAP-kennis en ons vakmanschap. Het zit ook in samen herinneringen maken waar we nog jaren op terugkomen. Zo passeert het verhaal nog regelmatig de revue van de collega die de boot naar Ameland nam terwijl het feest op Vlieland was.

Marieke Pullen en Martijn Veth