Tom van den Berg

Werken bij McCoy tijdens lockdown

De tweede lockdown lijkt een feit. We praten met z’n allen over het nieuwe normaal. Een normaal waarin we anders met elkaar gaan (samen)werken. Hoe dat er precies uitziet weten we niet. Wat we wel weten is dat thuiswerken een groter onderdeel zal gaan uitmaken van een werkpakket. Ondanks dat blijven we voor zowel de klant als onze medewerkers altijd klaar staan. Zeker in deze tijden moeten we hier extra aandacht aangeven. Employees first! Hoe we daar bij McCoy mee omgaan? Verschillende initiatieven doen hun intrede. 

Build Your Own Workplace

We hadden bij McCoy al BYOD. Bring Your Own Device. Onze medewerkers weten zelf prima met welke computer of laptop ze willen werken en schaffen die dan ook zelf aan. En declareren deze vervolgens. Werkt prima, en is iedereen blij mee.
In het kader van het thuiswerken en de thuiswerkplek introduceert McCoy nu BYOW. Build Your Own Workplace. Dat houdt in dat we een geldbedrag ter beschikking stellen aan al onze medewerkers. Om te investeren in een nieuwe bureaustoel, of als je die al hebt in yogalessen. Of gewoon lekker een keer met je partner uit eten gaan na de lockdown. Alles in het kader van je persoonlijke vitaliteit en welbevinden. Omdat we ervan overtuigd zijn dat gezonde en vitale medewerkers super belangrijk zijn binnen elk bedrijf. En daar investeren we graag in!

McCoy Bingo

De digitale vrijmibo’s verplaatsten alweer langzaam naar kantoor op 1,5 meter afstand, toen wederom de maatregelen weer aangetrokken werden door de overheid. “Werk zoveel mogelijk thuis”. Tijd voor een nieuwe digitale activiteit samen met collega’s: de McCoy Bingo. Op vrijdag middag 18 september belden ruim 40 McCoyans én partners in voor een ouderwets potje bingo. Presentator-op-maat Rens Merkelbach deed zich voor als professionele Bingo host. Wat uitpakte tot een strijdlustge middag, want de prijzen waren niet mis: Een middagje golfen met Jeroen Seuntiens, een uurtje SAP bijscholing, de wel bekende Philips Hue starters kit. Check de after video!

Hoe vier je een lustrum op afstand? 

Theo Brünken viert zijn lustrum als Managing Consultant Finance bij McCoy & Partners. Dat wilden we uiteraard niet stilzwijgend voorbij laten gaan. Maar hoe pakken we dat op McCoy-wijze aan in deze COVID tijd? Simpel: we gaan met het hele MT naar Theo toe en maken een wandelingetje. Op afstand uiteraard. Eten er een broodje bij en praten over de afgelopen vijf jaar. Dank Theo voor de afgelopen 5 jaar en op naar de volgende!