Amber Smeulders

Wie, wat, win: wij sloten Q1 met een aantal mooie successen af

 

Vieren. Dat doen we graag bij McCoy. En al helemaal als het om de successen van onze McCoyans en klanten gaat. Dus of dat nu een mooi afgerond project is, een nieuwe samenwerking, persoonlijke doelen óf omdat we onze kennis hebben verbreed: wij vieren feest. Want door de kleine overwinningen te vieren, zorgen we voor meer saamhorigheid en een beter teamgevoel. Daarom delen we vanaf nu elk kwartaal de meest bijzondere successen van McCoy.

McCoy een echte game changer

Wie: McCoyans

Wat: SAP Partner Awards

Win: Game Changers, dat was het thema van de jaarlijkse SAP Awards. En wij hadden die avond maar liefst vier nominaties binnen categorieën, die voor ons als onafhankelijke SAP-partner, enorm belangrijk zijn. De nominaties voor Digital Supply Chain Partner of the Year en Intelligent Spend & Business Network Partner of the Year, bevestigen dat wij een marktleidende positie hebben op het gebied van SAP EWM, IBP en SAP Ariba. De Service Partner of the Year nominatie benadrukt de waardering van de vele succesvolle implementatieprojecten bij onze klanten. En tot slot zijn we ontzettend blij met de nominatie voor Sustainability Partner of the Year. Want die laat zien dat we een duurzame bijdrage leveren aan onze projecten en klanten. Al met al een geslaagde avond, waarin het partnerschap van SAP en McCoy weer duidelijk zichtbaar was.

Non-stop technische data-analyse, programmeren, modelleren en heel veel plezier

Wie: McCoyans Dovile Kliusovaite & Ana Carolina Freitas Xavier 

Wat: Women in Data Science Datathon, Maastricht

Win: Deze datathon steunt en inspireert vrouwen in data science. In deze inspirerende en uitdagende omgeving, komen vrouwen in contact met andere vakgenoten. Het thema dit jaar was gericht op het voorkomen van natuurrampen als gevolg van klimaatverandering. Dovile en Ana braken twee dagen lang hun hoofden over complexe vraagstukken en behaalden een welverdiende vierde plaats.

Een digitale business transformatie voor Versuni

Wie: Versuni (voormalig Philips Domestic Appliances)

Wat: SAP SuccesFactors

Win: Na 10 maanden doorlooptijd ging op 3 april Versuni in 52 landen live met SAP SuccessFactors. Maar er is meer! Er was niet alleen sprake van een IT-implementatie, maar onderging ook het HR-beleid een volledige redesign. Een digitale business transformatie om trots op te zijn.

5 jaar geen downtime meer met SAP S/4HANA

Wie: Royal FloraHolland

Wat: SAP S/4HANA in de Cloud

Win: Wij dragen al jaren bij aan de continuïteit van RFH door zowel het SAP-systeem als ook de cloud infrastructure-as-a-service van Amazon Web Services (AWS), succesvol te beheren. Als kers op de taart ontdekten we dat na de implementatie van SAP S/4HANA er geen ongeplande downtime meer was. Royal FloraHolland is daarom voor ons een bijzonder en duurzaam partnerschap.

Een toekomstbestendige oplossing voor Audax

Wie: Audax
Wat: S/4HANA Public Cloud-implementatie bij een logistieke dienstverlener

Win: Het legacy-systeem van Audax bevat tot op heden een hoop maatwerk. Een sterk en wendbaar basissysteem, met veel flexibiliteit en weinig risico’s was daarom hun wens. En SAP S/4HANA Public Cloud daarop ons antwoord!

Een digitale transformatie op rails

Wie: NS

Wat: SAP SuccessFactors Employee Central

Win: De in-, door-, en uitstroomprocessen standaardiseren en versimpelen? En dat met behoud van een stabiele payroll? Hilke (Project Lead) en Ruth (Solution Architect) maakten het mogelijk. Hoe? Door de integratie tussen SAP SuccessFactors en SAP HR. Dat noemen wij nou teamwork!

Real-time en grafisch inzicht in de logistiek

Wie: vidaXL

Wat: SAP Yard Logistics

Win: In januari 2023 ging de tweede fase van SAP Yard Logistics bij vidaXl live. Met Yard Logistics kan vidaXL nu alle bewegingen van de trucks, trailers en containers rondom de magazijnen volgen. Weg met excellijsten, telefoons en portofoons. Zij maken nu gebruik van een tablet om in real-time instructies en opdrachten door te geven. Hello future.

Een succesvolle go-live van het Phoenix-programma

Wie: Nexperia Hong Kong

Wat: SAP S/4HANA

Win: Op 5 december 2022 ging bij Nexperia het eerste magazijn van het Phoenix-programma (Plateau 1b) live. Hiermee is de basis van het Nexperia-kernel-template gelegd. In dit meerjarenprogramma wordt het gehele ECC-landschap vervangen door SAP S/4HANA. En alle magazijnen gemigreerd naar SAP EWM. De komende maanden worden deze verrijkt voor de roll-outs van de volgende magazijnen.

Het Phoenix-programma, continued

Wie: Nexperia Filipijnen

Wat: SAP S/4HANA

Win: Maandag 17 april 2023 gaat het tweede magazijn van het Phoenix programma live. Met deze go-live is 95% van het kernel-template live. Een belangrijke stap, om ook de volgende locaties tot een succesvolle go-live te kunnen brengen! 

JDE meets SAP-Ariba

Wie: JDE

Wat: Ariba Sourcing & Ariba Contracts

Win: Een nieuw system en een nieuwe mindset. Bij JDE Peets hebben wij Ariba Sourcing en Contracts opnieuw geïmplementeerd. Een SAP ERP-systeem kon hierin – als sterke backbone – niet ontbreken. Daarnaast heeft Change Management de volledige implementatie zorgvuldig begeleid. Daarnaast hebben ze er ook voor gezorgd, dat het gebruik van de nieuwe systemen, door alle stakeholders direct werd geadopteerd. Een groot succes voor het JDE-team. Maar ook voor onze Ariba experts Erik Stuut en Manfred Klomp, change experts Robin Hazelaar, Cindy van den Elzen én onze collega Laurens Verwoest. 

Alliander: meer inzicht in de financiële afsluiting

Wie: Alliander

Wat: SAP Advanced Financial Closing

Win: Voor meer continuïteit binnen het afsluitingsproces, koos Alliander voor de toekomstbestendige tool Advanced Financial Closing. En dat betekent meer inzicht in werkprocessen en een hogere mate van beheersing van het afsluitingsproces.