Victor Brosens

Working Great with the McBook

Bij Macbook denkt iedereen aan die prachtige laptops van Apple. En terecht, ik werk er ook iedere dag weer met plezier op. 


Waar je niet direct aan denkt (en waar deze blog verandering in moet gaan brengen…) is aan het boek over McCoy. Een boek dat we al lang van plan waren om te schrijven, en nu het licht heeft gezien. In dat boek schrijven we over alles wat we bij McCoy belangrijk vinden, en wat ons bedrijf maakt tot wat het is. Een fijne plek om te werken. Een verzameling fantastische professionals om mee werken. 


Kortom: een Great Place to Work. Een onderscheiding die McCoy al in 2016 in ontvangst mocht nemen, en waar we toen op het podium eindigden. 

We zijn nu twee jaar verder, en vonden dat het opnieuw tijd is om de mensen van Great Place to Work (GPtW) naar onze organisatie te laten kijken. Om onze mensen weer te vragen wat zij ervan vinden. En om in ons McBook op te schrijven wat McCoy maakt tot wat het is. 


In 2016 scoorden we 94 van de 100 punten op werknemers tevredenheid. Toen waren we al, samen met de mensen van GPtW, overtuigd van het feit dat het niet beter kon. En wat bleek: we scoorden 95/100 in de volgende survey! Een resultaat waar we ongelofelijk trots op zijn. 


En nu wordt het spannend. Want op 26 maart horen we of wij ook tot de top-10 in Nederland behoren en een Best Workplace zijn. We hopen en vertrouwen, maar zullen het zeker laten weten als we ook deze prachtige onderscheiding in ontvangst mogen nemen!


Meer weten of een (digitale) kopie van het McBook ontvangen? Bel of mail Frank van Doorenmolen bij McCoy (frank.van.doorenmolen@mccoy-partners.com).