BLOG
Mirjam Verzijl

Zelf kiezen waarin ik me wil ontwikkelen

Leren van collega’s en mezelf ontwikkelen in commercie. Dat was mijn drijfveer om over te stappen naar McCoy, en die ambitie maak ik dagelijks waar. Vanaf gesprek 1 stond de vraag centraal wat ik wilde bereiken en waarin ik mezelf wilde ontwikkelen. De manier waarop ik daarin word gefaciliteerd, gaat ver. Ik volg opleidingen in soft skills zoals presenteren, haalde mijn certificering in process mining, volgde de SAP Digital Sales Academy en ben veel met onze senior sales managers op pad. En dat is alleen nog maar de samenvatting van mijn eerste jaar.  

De ruimte om mijn rol zelf vorm te geven en te kiezen waar ik beter in wil worden, geeft veel energie. Dus heb ik naast sales- ook marketingtaken naar me toegetrokken. Sowieso zien wij dat gewoon als 1 team ‘commercie’ en niet als gescheiden silo’s. Dus verdiep ik me de ene dag in materie over process mining om daar sales op te kunnen doen. Terwijl ik de andere dag ons jaarlijkse Big Event organiseer of marketingactiviteiten uitvoer.  

Eilandjes bestaan niet binnen McCoy en ik spreek iedereen, al houd ik me niet zoals mijn collega-consultants bezig met inhoudelijke opdrachten. Door het McNXT programma voor jonge collega’s en de 6-wekelijkse Synergy meetings is de verbinding met de rest van de club sterk. Er werken alleen maar gedreven, enthousiaste mensen. Dat werkt ook weer aanstekelijk op mij. Bedrijven zeggen altijd dat ze anders zijn; McCoy maakt het ook echt waar.