Wij zijn McCoy & Partners

Wij zijn McCoy

Wij zijn een 100% SAP-dienstverlener. Met ruim 180 SAP-consultants simplificeren we dagelijks de IT-processen en systemen van onze klanten. En we doen niets liever. We onderscheiden ons in de markt door een breed scala aan SAP-diensten aan te bieden vanuit een ondernemende gedachte. Kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel, en we zijn goed op weg de beste SAP-dienstverlener van Nederland te worden. Al zeggen we het zelf.

More than IT

Onze missie? Meerwaarde leveren. Dat doen we door business en IT feilloos op elkaar af te stemmen. ‘More than IT’ betekent bij McCoy verder kunnen en willen denken dan puur de technische oplossing. Maar dat is niet alleen het toepassen van businesskennis. Dat is Change Management, en met Cloud-mentaliteit oplossingen integreren met het oog op de toekomst. Daarmee helpen we onze klanten nóg succesvoller te worden.

Hoe we dat doen

Een mix van expertise, eigenwijsheid en eigenzinnigheid maakt ons McCoy. En daar zijn we stiekem best trots op. We hebben passie voor de markt en gaan klantgericht aan de slag. Dat doen we binnen een gedreven team, waarin iedereen één visie deelt. Waar die op neerkomt? Verder denken, sturing bieden, en daardoor dé business value creëren waarmee onze klanten hun doelen realiseren.

Vanuit onze kantoren in Eindhoven en Utrecht zijn we altijd dichtbij. We kijken graag met je mee!