Young Talent Program bij McCoy

Het talent van nu is het succes van morgen. Toch zien we de kloof tussen vraag en aanbod groeien. Jonge talenten willen vrijheid en het gevoel ergens aan bij te dragen. Maar hoe richt je dit als bedrijf in? Vaak heb je namelijk niet de middelen om nieuwe talenten die ‘brede start’ te bieden. Zonde, want wij weten hoe belangrijk jong talent voor jouw organisatie is. Daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om een zorgvuldig en goed doordacht programma te ontwikkelen.

Waarom het Young Talent Program?

Met het Young Talent Program brengen wij twee werelden samen: bedrijven die snakken naar jong talent maar geen programma hebben. En jonge talenten die meer voldoening uit hun werk willen halen, een goede keuze bieden. Tijdens dit programma maken de talenten niet alleen kennis met de functionele gebieden, maar worden ze ook door ervaren consultants, on the job getraind. Op basis van hun talentenprofiel koppelen wij de young professionals aan de juiste opdrachtgever, waar ze na een periode van 12 tot 15 maanden in dienst gaan.

Ik zoek jong talent

Ben jij al een tijd op zoek naar jong talent maar heb je simpelweg niet de tijd om hen te coachen en te begeleiden? Dat begrijpen wij als geen ander. Want een effectief traineeship opzetten, dat vergt tijd en die heeft niet iedere organisatie. Maar wij weten ook dat jong talent ontzettend veel kansen en mogelijkheden biedt om jouw organisatie te laten groeien.

Zet de volgende stap

Bekijk de voordelen van McCoy als partner, voor het klaarstomen van jouw jong (SAP-)talent.

Download de brochure
Neem contact op met Martijn!