Digitale transformatie: het is de toepassing die telt

Digitale transformatie. Grote kans dat je daarbij denkt aan een technische implementatie en de configuratie ervan. Maar het is véél meer dan dat. Je digitale transformatie staat of valt namelijk bij de toepassing van die implementatie. En daar kom je als bedrijf niet meer omheen. Focus daarom op de toepassing binnen de organisatie, in plaats van de configuratie van het technische stuk. Kortom, breng de digitale transformatie in lijn met jouw bedrijfsstrategie. Alleen dán vindt succes plaats.

Het belang van digitale transformatie

In een constant veranderende markt met toenemende concurrentie verschuiven belangen. Veerkrachtig zijn is belangrijker dan ooit. Maar ook is het slim om te focussen op de klantervaring. Denk aan een gepersonaliseerd orderproces en een gestroomlijnde supplychain. Groeien, op veranderingen in de markt reageren én je concurrentie een stap voorblijven? Daar is een succesvolle digitale transformatie voor nodig.

“Het is juist de toepassing binnen de organisatie die van digitale transformatie een succes maakt.”

Onze businessgedreven aanpak draagt bij aan jouw succes

Gestructureerd en pragmatisch gaan we met jouw digitale transformatie aan de slag. Dat begint bij een strakke voorbereiding, en gaat door tot een waardevolle nazorg. Altijd, vanuit het perspectief van jouw business. De thema’s die bij onze aanpak horen, zijn als volgt:

  • Transformatie van bedrijfsmodellen

  • Transformatie van bedrijfsprocessen

  • Organisatorische- en culturele transformaties

Deze thema’s komen terug in de toepassing van ons eigen EASE-framework. Jouw business staat centraal bij het creëren van de blauwdruk voor de digitale transformatie.

People Process Platform

De impact van een digitale transformatie

De digitale transformatie, en daarmee het applicatielandschap, zorgt niet alleen voor verandering in technologie. Ook bedrijfsprocessen veranderen, zowel voor je werknemers als voor je klanten. Klantervaring verbeteren is immers je doel. Naast een verbeterde ervaring voor klanten, verhoogt een succesvolle digitale transformatie ook je inzicht in prestaties, efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering, versnelde innovatie en een flexibelere, veerkrachtigere organisatie.

Onze diensten

Bij digitale transformaties geen one-size-fits-all-benadering. Afhankelijk van jouw specifieke situatie staat er een gedreven team te springen om je te helpen, met expertise op het gebied van:

  • (SAP) Business en IT-transformatie

  • Enterprise Architectuur

  • Process Excellence / Business process management

  • Process Mining

  • Cloud en IT-infrastructuur

Transformeren als een dienst

Wij geloven in concrete resultaten, die je bereikt met transformatie als een dienst. Daarmee bieden we transformatie vooraf gedefinieerd, vast geprijsd en met gegarandeerd resultaat aan. En zo maken we jouw transformatie samen tot een succes. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw business? Neem contact op met Jacques Scheutjens via +31 6 29 58 10 52 of jacques.scheutjens@mccoy-partners.com. We denken graag met je mee. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Process Mining

Process Mining in SAP EWM

Meer informatie

Een Business Process Framework opzetten

met behulp van EASE

Bekijk

Success story

Business process management

Lees meer