BIG Event 2024: The Future Is Now

Why wait for the next big thing, if The Future is NOW? Begrippen als AI, Public Cloud, Machine Learning en BTP klinken misschien futuristisch, maar je organisatie gaat er zéker mee te maken krijgen. Hoe tof is het dan om er nu al de vruchten van te plukken? Daarom nodigen we je graag uit voor de zevende editie van het McCoy BIG Event.

We gaan diep in op de nieuwste technologieën en laten concrete voorbeelden zien van hoe deze technologieën kunnen worden toegepast. Dit doen we met een reeks inspirerende sprekers - van klanten tot SAP-experts en ons eigen team. Vergeet ook niet de mogelijkheid om met vakgenoten te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Het programma vind je hieronder. De gemene deler? We zoeken samen naar manieren om de nieuwste technologieën te implementeren en te begrijpen. Dat doen we tegen het monumentale decor van DOMUSDELA, Eindhoven.

Voor wie is het BIG Event?

Het BIG Event, het jaarlijkse klantenevenement van McCoy, is jouw kans om te leren van collega-bedrijven, te netwerken met andere Friends of McCoy en geïnspireerd te raken. We geloven bij McCoy in "More than IT". Dus als je dagelijks op het snijvlak van IT en Business opereert, mag je dit evenement zeker niet missen. Nodig gerust je collega’s uit.

Ben jij er ook bij?

Ben jij klaar voor de toekomst? Bij het BIG Event geven we je niet alleen stof tot nadenken, maar ook praktische handvaten om direct stappen te zetten naar een toekomst vol met technologische mogelijkheden. We hopen je te zien op vrijdag 7 juni in Eindhoven. Schrijf je dus snel in!

Agenda

Ontvangst en lunch
Welkom
Pauze
Afsluiting

sprekers

 • Keynote: Jim Stolze - Aigency

  Jim Stolze is een bekende ondernemer en publiek spreker over technologie en innovatie, met een focus op AI en het bevorderen van innovatie in organisaties. Hij benadrukt het belang van datagedreven werken, met behoud van de menselijke maat.

 • Andrik de Jager - Royal BAM Group

  In zijn rol als Executive Director of IT bij Royal BAM Group werkt Andrik de Jager met passie aan het creëren van businesswaarde met behulp van IT.

 • Chris Groenewegen - Lumileds

  Chris Groenewegen is de CIO van Lumileds, een toonaangevende LED-producent. Voor Lumileds betekent 'The Future is Now' het maken van keuzes op het gebied van IT, bedrijfstransformatie en beveiliging in het licht van technologische ontwikkelingen zoals Cloud, AI, RPA.

 • Piet-Jan van Egdom - Nikon

  Senior Manager Business Application Services bij Nikon Europe BV

 • Eddy Reimerink - Google Cloud

  Ervaren IT-Business Developer en Salesprofessional die bedrijfsuitdagingen vertaalt naar IT-oplossingen.

 • Niels van der Kam

  Niels van der Kam is AI Solution Architect bij SAP. Een achtergrond in Organisatiepsychologie en Business Administration en een passie voor (high) tech en data komen samen in het adviseren en inspireren van van klanten en prospects over de mogelijkheden van Data, Analytics en Artificial Intelligence.

 • Dennis van Bodegom - Icertis

  Dennis heeft ruime ervaring in sales en IT, en is binnen Icertis verantwoordelijk voor het Enterprise-segment. Met een duidelijk herkenbare passie voor het vak helpt hij klanten om hun Contract Management naar een hoger niveau te tillen.

  Procurement is Art Event 2023
 • Host: Tom van den Berg - McCoy

  Tijdens zijn zakelijke carrière was Tom projectleider, wereldwijd programmaleider en teamlid van tal van SAP-implementatieteams in diverse landen. Door het starten van Ciber NL en McCoy, weet Tom als geen ander ondernemers-uitdagingen aan te gaan.

  Tom van den Berg

locatie

DOMUSDELA in Eindhoven,

Address: Kanaalstraat 4, 5611 CT Eindhoven