ASML Marathon Eindhoven 2024

Op zondag 13 oktober gaan wij traditiegetrouw de uitdaging aan: de ¼ Marathon, de ½ Marathon of de hele Marathon tijdens de ASML Marathon Eindhoven. Wij nodigen je uit om je op deze dag aan te sluiten bij het McCoy hardloopteam. Er zijn zowel geoefende en minder geoefende lopers met ieder een eigen tempo. Ga samen met ons de uitdaging aan en beleef die kick!

Inschrijven!

Zie jij jezelf al over de finish gaan? Schrijf je dan snel in voor de ¼ Marathon, ½ Marathon of de hele Marathon (LET OP: De hele en halve Marathon zijn uitverkocht) via de website van ASML Marathon Eindhoven. Let op: zorg dat je ook het inschrijfformulier van McCoy invult op deze pagina, zodat wij weten wie er deel uitmaken van het McCoy hardloopteam.

Eindhovense Gezelligheid

Wij zorgen voor een unieke verzamelplaats vol gezelligheid, (sport-)dranken en lekkernijen. Meer informatie over de deze dag en de aanloop er naartoe volgt in de komende tijd.

Moedig je de deelnemers liever aan vanaf de kant en zien we je daarna op de afterparty? Gezellig, dat kan natuurlijk ook. Meld je dan ook even aan via het McCoy formulier op deze pagina.

Agenda

locatie

De verzamelplaats voor het McCoy hardloopteam volgt z.s.m.