HR transformatie met SAP SuccessFactors

  De trend binnen HR om, naast de behoefte aan een Data-Driven HR-organisatie, steeds meer te focussen op de Employee Experience, leidde tot de transformatie van Human Resource Management naar Human Experience Management. Het centraal stellen van de Employee Experience bij de inrichting van HR-processen, is het fundament van McCoy HR-Xperience. Daarbij dient er vanuit een cloud filosofie beredeneerd te worden. Vereenvoudig en stick-to-standard. Laat het systeem niet leidend zijn, maar een middel voor klanten om medewerkers beter te begrijpen en hen de gewenste gebruikerservaring te bieden. Daarnaast voorziet het de organisatie van waardevolle HR-data, die nodig is bij het managen van de business transformaties van vandaag.

  Van HR Management naar Human Xperience Management

  Het neerzetten van een toekomst bestendig personeelsbestand vraagt om het verkrijgen van inzicht zodat je weet waar en hoe je kunt gaan sturen. Tevens vraagt het om de transformatie van Human Resource Management naar Human Xperience Management. Verdiep je in iedere medewerker. Met de combinatie van SAP SuccessFactors, Employee Experience en het McCoy Workforce Management Model™, zetten we een Fit for the Future HR-organisatie neer, waarbij HR een integraal onderdeel is binnen de door SAP gepositioneerde Intelligent Enterprise.

  Intelligent Enterprise

  McCoy richt zich op alle facetten binnen deze Intelligent Enterprise - en kan daarmee zorgdragen voor de algehele ketenintegratie die door klanten wordt gevraagd. Wil je nader kennis maken met het ons team om gezamenlijk te bouwen aan de propositie van HR? Neem contact op met Amber

  Meer inspiratie

  Lees hier alle HR blogs

  Lees verder

  Het HR-transformatie team

  Maak kennis met onze HRx toppers.

  Bekijk de teamleden

  HR van de toekomst

  Lees waarom je je moet verdiepen in iedere individuele medewerker.

  Lees meer

  Op de hoogte blijven van Employee Experience?

  Lees onze HRx blogs

  Meer lezen