HR transformatie met SAP SuccessFactors

De trend binnen HR om, naast de behoefte aan een Data-Driven HR-organisatie, steeds meer te focussen op de Employee Experience, leidde tot de transformatie van Human Resource Management naar Human Experience Management. Het centraal stellen van de Employee Experience bij de inrichting van HR-processen, is het fundament van McCoy HR-Xperience. Daarbij dient er vanuit een cloud filosofie beredeneerd te worden. Vereenvoudig en stick-to-standard. Laat het systeem niet leidend zijn, maar een middel voor klanten om medewerkers beter te begrijpen en hen de gewenste gebruikerservaring te bieden. Daarnaast voorziet het de organisatie van waardevolle HR-data, die nodig is bij het managen van de business transformaties van vandaag.

Van HR Management naar Human Xperience Management

Het neerzetten van een toekomst bestendig personeelsbestand vraagt om het verkrijgen van inzicht zodat je weet waar en hoe je kunt gaan sturen. Tevens vraagt het om de transformatie van Human Resource Management naar Human Xperience Management. Verdiep je in iedere medewerker. Met de combinatie van SAP SuccessFactors, Employee Experience en het McCoy Workforce Management Model™, zetten we een Fit for the Future HR-organisatie neer, waarbij HR een integraal onderdeel is binnen de door SAP gepositioneerde Intelligent Enterprise.

De Relatie tussen HR en Techniek

Intelligent Enterprise

McCoy richt zich op alle facetten binnen deze Intelligent Enterprise - en kan daarmee zorgdragen voor de algehele ketenintegratie die door klanten wordt gevraagd. Wil je nader kennis maken met het ons team om gezamenlijk te bouwen aan de propositie van HR? Neem contact op met Amber

Behoefte aan advies over SAP Successfactors
Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek over jouw SAP Successfactors behoeften.
Jan Laros