SimplyComply Services


Bedrijfskritische applicaties zoal SAP bevatten grote hoeveelheden aan vertrouwelijke en privacy gerelateerde informatie. Informatie die ook als zodanig beschermd moet worden. Vanuit het verleden zijn SAP-omgevingen en de beveiliging ervan vaak gescheiden van de reguliere IT-beveiliging. Dit resulteert nog altijd in het ontbreken van een duidelijke organisatiestrategie als het gaat om SAP-beveiliging. Maar misschien nog wel belangrijker, is deze strategie wel afdoende afgestemd op de algemeen geldende regels voor security en compliance in de organisatie? In hoeverre maakt SAP-security eigenlijk integraal onderdeel uit van het beveiligingsraamwerk?

Antwoorden op deze vragen hebben er mede toe geleid dat SimplyComply zich niet enkel toespitst op SAP-security maar juist ook vanuit een organisatie breed perspectief compliance ondersteuning biedt. McCoy. More than IT

Met een no-nonsense & no-panic aanpak zijn wij in staat om complexe compliance-vraagstukken op een effectieve en simpele manier op te lossen. Of het nu gaat om de (her)inrichting van informatieveiligheid of naleving van vingerende regelgeving. Over de volledige breedte leveren wij support om uw kroonjuwelen te beschermen en te voldoen aan de voor u geldende standaarden en regelgeving. SimplyComply, security en compliance maar dan anders.

At your service

Tijdelijke ondersteuning bij het inrichten of beheren van security- en/of continuïteitsplannen. Inrichten en onderhouden van een ISMS of PIMS. Hulp bij het inrichten van risicomanagement of het uitvoeren van risicoanalyses en GAP-analyses. Audit support bij het implementeren van ISO27001 of onderhouden van het internal control framework. Inrichten van securityprocessen en opstellen of beoordelen van security documentatie zoals bijvoorbeeld autorisatie-concepten en identity & access management.

At your service

As a service

Een team dat altijd paraat staat in situaties wanneer het echt spannend wordt. Een eigen team aan specialisten waar u te pas en te onpas terecht kunt met alle compliance en security gerelateerde vragen. Dat security ondersteuning biedt op strategisch en tactisch vlak, evenals bij de operationele vertaalslag. Zij bieden voortdurend hulp bij het inrichten en beheren van uw beveiligingsstrategie, compliance maatregelen en assurance controls. Het stelt een organisatie in staat, om met een gerust hart, focus te houden op de kernactiviteiten!

As a service

For your service

Specifiek gericht op SAP Compliance biedt SimplyComply in samenwerking met partners een aantal oplossingen die klanten in staat stellen om de toegang tot en opslag van uw kroonjuwelen te beschermen. Deze oplossingen dragen direct bij aan de 3 Lines of Defence binnen de organisatie.

For your service

Waarom de migratie naar S/4 HANA wel eens een zeer geschikt moment kan zijn om SAP-compliance in lijn te brengen met uw algehele compliance en securitystrategie? Meer weten? Neem dan contact op met eric.bigot@mccoy-partners.com.