Integration

Zoek jij een team gespecialiseerd in integratie? Wij bieden een unieke service vanuit onze Integratie-Studio en hebben een breed scala aan expertise op het gebied van integratie. Ons sleutelbegrip is Enterprise Application & Integration as a Service (EAIaaS)!

Wij creëren en implementeren dagelijks solide, eenvoudig te onderhouden interfaces met bijpassende front-end oplossingen. We zien een groeiende vraag van onze klanten naar onze integratie-oplossingen. Gelukkig hebben we uitgebreide kennis op het gebied van (SAP) Cloud Integration, SAP Process Orchestration, Mendix en Data Integratie / Engineering.

Bij McCoy geloven we dat systeemintegratie onlosmakelijk verbonden is met de integratie van mensen en processen. Daarom bieden we ook SAP Fiori en Mendix lowcode oplossingen en hebben we expertise op het gebied van Identity and Access Management (IAM). Als integratieteam vormen we de kern van de SAP Intelligent Enterprise binnen McCoy. McCoy biedt SAP oplossingen op het gebied van Procurement, Supply Chain, Finance, Sales en HR; ons team zorgt voor een naadloze integratie in het landschap van onze klanten.

Kwaliteit, professionaliteit en ondernemerschap staan bij McCoy hoog in het vaandel. Met passie streven we elke dag naar verbetering en optimalisatie van onze dienstverlening aan onze klanten. We werken nauw samen met SAP Product Development in Walldorf, organiseren evenementen en bezoeken de SAP TechEd.