Security & Compliance

0 naar 100

Simply Comply, the party that went from boring to awesome. Zo willen we ook het Security & Compliance Team laten groeien. Gekenmerkt door vakmanschap, gedrevenheid en betrokkenheid. Professionals die gezamenlijk opereren als een wolf pack om zo het beste resultaat bij klanten te realiseren.

Disco Club

Saai grijs kan echt niet meer, dus Security & Compliance in een disco club. Precies zoals onze visie op Security & Compliance. Een hecht Team waar we je waarderen als persoon en je stimuleren om constant te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om te investeren in opleidingen en kennis en moedigen je aan om nieuwe gebieden te ontdekken. Want waarom zou je moeten kiezen? De BU-leiders zijn de meewerkend voormannen en -vrouwen aan jouw zijde. Wij coachen je op inhoudelijke kennis en vaardigheden zodat je telkens kunt groeien naar het niveau wat bij jou past.

“Adviseren i.p.v. controleren”

De pijlers van ons Team vind je terug in het Three Lines Model (3LM) ofwel 3LoD. Vanuit Simply Comply bieden we ondersteuning voor zowel first, second als third line en helpen we klanten bij het inrichten, verbeteren en/of beheren van deze security & Compliance topics.

Gerelateerd aan deze activiteiten zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het ver simplificeren van Security & Compliance. De kracht van ons team ligt voornamelijk in het verbeteren van effectiviteit en efficiëntie in governance, processen en controls. We streven er bij klanten vooral na om Security & Compliance naar een hoger niveau te tillen. Onze allergrootste kracht vind je in de vertaalslag van compliance naar IT vanuit een adviesrol.

Fundamentals

Omdat we jarenlange ervaring hebben met best practice standaarden en raamwerken weten we snel stappen te maken bij onze klanten. Zoals wij ben jij straks ook goed bekend met NEN-ISO/IEC 27001, BIO, PCI DSS, COBIT en ISAE3402. Maar ook op gebied van relevante wetgeving zoals bijvoorbeeld GDPR, Sarbanes Oxley (SOx) of Wbni weten wij onze weg. 
Voor Security & Compliance Marvels die toch net even liever een tech suit aantrekken, richten we ons momenteel op GRC, SAP Cyber Threat monitoring en Access Risk. Maar leef je gerust ook uit op gebied van Security Architecture, en Cloud.

Klaar voor een power pose binnen ons Team?  Bel of Whatsapp Joost voor meer info!