SAP Supply Chain Execution

“More than intelligent logistics”

Intrapreneurship

Een platte organisatie met korte lijnen, dat is waar McCoy voor staat. Alles ontstaat vanuit het team. Intraperneurship wordt zelfs aangemoedigd. In 2019 is zo ook Supply Chain Executie als aparte tak ontstaan vanuit een idee van Tertius Schijven en Jan-Gert Bouma met de Intelligent Logistics-propositie in gedachte. En met een team van 14 collega’s komen er nu elk jaar steeds meer ideeën bij.  Alle collega’s zitten bij verschillende klanten die iets doen met magazijnbeheer: van groothandels, overheidsinstellingen tot high-end product bedrijven. Met zoveel kennis in huis is er al altijd ruimte voor innovatie.

Innoveren is een must

Om het warehouse van de toekomst neer te zetten is het cruciaal om relevant te blijven. De ontwikkelingen in de logistiek gaan razendsnel en (mee)innoveren is volgens ons een must. Klanten zijn veeleisend. Producten moet snel op de juiste plek worden afgeleverd en tijdens dat proces van topkwaliteit blijven. En dat tegen zo laag mogelijke kosten. Het is topsport om je warehouse management solution hierop in te richten. Op dit moment zijn we druk bezig aan de integratie met Nipper (een Automated Guided Vehicle), maar ook Yard Logistics, Warehouse insights en Auto Store storage zijn hot topics.

Van IT Consultancy naar Business Consultancy

Wij geloven erin onze klant te adviseren over hoe de logistieke processen lopen in plaats van alleen maar te focussen op de inrichting. Wij beginnen met vragen naar de behoefte van de klant op hun logistieke processen. Vervolgens laten wij de best-practice vanuit SAP zien en hoe deze de behoefte van de klant afdekt. Doormiddel van workshops vertellen wij de klant waarom wij denken dat een specifieke best-practice de beste oplossing is voor de klant (More than Intelligent Logistics!). Op die manier kunnen we meer aanbieden.

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën over Supply Chain Executie? Wil je hierover vrijblijvend met ons in gesprek? Dat kan, neem contact op met Joost!