De meest gedreven en resultaatgerichte
SAP experts van Nederland.

Bekijk onze 250 collega's
Image Description

Supply Chain Management

Intelligent operations

Onze ambitie

In een tijd waarin de focus meer komt te liggen op een leefbare wereld voor mens en dier gaat het niet alleen meer om de keiharde euro’s, maar ook om de voetafdruk die bedrijven willen innemen. Daarom is onze ambitie: Verbinden, Samenwerken en Optimaliseren van logistieke processen naar ‘Intelligent & Sustainable Operations’.

Kloppend groene hart

Om de kracht van S/4HANA intelligent in te zetten is er nog een cruciaal element, namelijk bedrijfs- en proceskennis, oftewel “More than IT!” Dit betekent dat we niet alleen een krachtige IT-oplossing willen leveren, maar ook de juiste relevante bedrijfs- en proceskennis in discrete manufacturing, wholesale en/of de consumer industry meebrengen.

Bedrijfsprocessen & proceskennis

Onze SAP S/4HANA Supply Chain Management experts zijn op zoek naar logistieke uitdagingen waar we energie van krijgen! We volgen trends in de S/4HANA Intelligent Enterprise (Ariba SCC, SAP IPD/PLM, SAP aATP, etc.) op de voet en proberen erop vooruit te lopen, zowel in kennisontwikkeling als in het cursusaanbod. Vakmanschap, gedrevenheid, betrokkenheid en van elkaar leren zit in ons DNA. Het streven naar intelligent operations als kloppend hart van de intelligent enterprise (SAP S/4HANA) is ons doel.

Wil jij vrijblijvend erachter komen hoe jouw toekomst binnen McCoy eruitziet? Neem contact op met Joost.


Bart Lommes
Stella Pelzers
Nick Coolen
Bas Gijsbers
Arjen van der Sluijs
Nico Kuiper
Nick Hurkmans
Henk Keijzer
Kylian Swinkels
Mark Steijvers
Joost Hardenbol
Ruud Duppen
Roland Slöetjes
Roy Triest