Supply Chain Planning

SAP Supply Chain kent geen geheimen voor ons

Bij McCoy beschikken we over uitgebreide (SAP) Supply Chain kennis. Zo kent SAP EWM voor het Supply Chain Executieteam geen enkel geheim meer en focust het Supply Chain Managementteam voornamelijk op productieprocessen. Wij als Supply Chain Planning team weten alles van planningsprocessen en optimalisaties middels SAP IBP en APO. 

Finalisten

Wij kijken verder dan het matchen van vraag en aanbod. Wat kost het, wat levert het op? Als 1 team lossen wij complexe planningsvraagstukken op in DDRMP. Vorig jaar waren we finalist in de SAP IBP Innovation Challenge 2020 op het vlak van SAP IBP Integratie! Met onze analytische instelling, begrip van Finance en Business Intelligence zijn wij in staat om ook realtime monitoring op te zetten zodat klanten in staat worden gesteld om tijdig bij te sturen.

Planning is everything!

Heb jij ook een passie voor plannen en SAP IBP? Als IBP-consultant maak je deel uit van onze SCM-unit, met meer dan 30 specialisten op het gebied van SAP Supply Chain consultancy. Je krijgt dus collega’s waarmee je spart en waarvan je blijft leren. Ook geven we je graag alle ruimte om jouw ideeën te realiseren zodat we de volgende keer met jou de finale winnen!