Technology

Techniek, het kloppend hart van elk systeem. Het Tech team zorgt ervoor dat elk SAP systeem op het beste platform draait. Of dat nu on premise is of in de cloud. Inmiddels heeft het team ruime ervaring met migraties naar MS Azure en AWS. Best practices op het gebied van infrastructuur zorgen samen met een slimme monitoringset voor een goede performance zodat SAP optimaal blijft draaien voor onze klanten. 

Mocht het zo zijn dat de standaard SAP processen niet toereikend zijn voor een klant dan kunnen onze developers deze aanpassen. Dit zal altijd gebeuren met een minimale impact op het systeem, zodat het maatwerk niet in de weg zal zitten bij toekomstige upgrades. Denk hierbij ook aan de nieuwe mogelijkheden om maatwerk op het SAP Cloud platform te ontwikkelen waardoor de core vrij blijft van maatwerk. 

Uniek in de SAP wereld is dat bij het team UX consultants werken. Onze projecten zijn veel succesvoller doordat onze UX consultants de eindgebruikers vertegenwoordigen in onze projecten. Zij weten wat belangrijk is voor een eindgebruiker en met hun inbreng sluit de uiteindelijke oplossing beter aan op het dagelijkse werk. Uiteraard hierbij ook weer lettend op minimale impact op het standaard SAP systeem.

Door continue te investeren in opleidingen blijven onze consultants vooroplopen qua kennis en kunde. Dit kan zijn op allerlei gebieden zoals: User Experience, open source, integratie, roadmap ontwikkeling, architectuur en Softskills. Ook worden jaarlijks kennis events bezocht zoals Connect2Innovate, SAP TechEd, AWS re:Invent en Nielsen Norman Group Conferenties.