The Ultimate Integration

Integratie is in een Intelligent Enterprise onmisbaar: om klaar te blijven voor de toekomst, is verbinding noodzaak. En eerlijk is eerlijk, dat is soms best een puzzel. Vooral als je met verschillende systemen onder één dak werkt. Hoe richt je dit slim in? Wij helpen je op weg.

Data, processen en mensen verbinden

Voor ons is integratie hét technische stukje achter het verbeteren van jouw bedrijfsvoering. Wat we doen? Kort door de bocht: interfaces creëren waardoor we verschillende systemen met elkaar laten praten. We brengen processen, data en mensen op een logische manier samen, door multi-cloudoplossingen zoals SAP Cloud Platform en Mulesoft te combineren met Mendix, AWS, Azure en Google. Het gevolg? Real-time inzicht in relevante informatie – bijvoorbeeld voor de Finance-afdeling, de leverancier én de medewerker in het magazijn.

McCoy als one-stop-shop

Integratie is voor ons meer dan alleen een verbinding implementeren. Naast het bouwen en onderhouden van jouw integratie, monitoren we deze ook 24/7. Dat houdt in dat we – naast het gelijk oplossen van fouten – ook onze zelfontwikkelde app en ons data lake vol logging-data inzetten om fouten in interfaces te voorkomen. Doordat we het totaalpakket leveren, houden we de achterkant clean en staan we, elke keer als je een nieuwe integratie nodig hebt, voor je klaar. Integration-as-a-service, dus, waarin onze schaalbare services jouw overstap naar de Cloud een stuk simpeler maken.

Business value creëren met integratie

Met een sterke integratie komt niemand in jouw bedrijf voor onverwachte verrassingen te staan en maak jij jouw business future-proof. Het leidt tot efficiënt werken en minder fouten: bedrijfsprocessen zijn en blijven stabiel. Maar ook opent het deuren naar de toekomst. Je hebt namelijk een berg aan data tot je beschikking – veel meer dan je misschien denkt. Wij helpen je die slim in te zetten door de verbinding op te zoeken. Data, processen en mensen samenbrengen, en zo meerwaarde voor jouw business leveren.

In jouw digitale transformatie gaan we voor The Ultimate Integration. Wil je meer weten? Of eens sparren met een van onze integratie-experts? Neem contact op met Peter Dau, peter.dau@mccoy-partners.com.

Maak van jouw Interface een Interfeest!
Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek over jouw integratie behoeften.
Jan Laros