McCoy

Koninklijke Opening nieuwe Kantoor Utrecht

Op 17 april is het nieuwe kantoor van McCoy Utrecht officieel koninklijk geopend onder toeziend oog van het trotse McCoy Team (uit zowel Hasselt (BE), Eindhoven en Utrecht). Met dit Koninklijke moment zetten we namelijk opnieuw een stap in de verdere invulling van het McCoy Top 100 programma.

McCoy streeft er naar om met de top 100 SAP consultants systemen en processen bij klanten te vereenvoudigen en klanten op deze wijze succesvol te maken. Een belangrijk onderdeel van deze ambitie is natuurlijk een inspirerende werkplek, ontmoetingsplek, kantoor en vergaderzaal op verschillende locaties in Nederland. Met de opening van het nieuwe kantoor op de Papendorpseweg in Utrecht is deze behoefte verder ingevuld. Het nieuwe kantoor biedt faciliteiten die passen bij het flexibele karakter van McCoy (o.a. consultant die veelal werken op klant locatie, alle IT systemen in de Cloud, focus op corebusiness en rest uit besteden). De locatie ligt centraal vlak naast de snelweg, heeft ruim voldoende flexplekken en biedt meer dan voldoende mogelijkheden tot uitbreiding.

Daarnaast is het zeker voor het niet Eindhovense deel van het bedrijf fijn dat er na het Eindhovense kampioenschap ook nog iets te vieren was…. In de komende tijd zal McCoy Utrecht samenwerkingen met nieuwe en bestaande collega’s, lokaal onderwijs, ondernemerschap en andere sociale netwerken (business club / evenementen) verder gaan uitdiepen en ontwikkelen.

Kortom, de Koninklijke opening was slechts het begin van het verder uitdragen van de TOP 100 strategie van McCoy.

McCoy Utrecht

Papendorpseweg 95

3528 BJ Utrecht - Nederland