BLOGMANAGED SERVICES
Jeroen Seuntiens

Managed Services zoals het hoort: zonder langlopend contract

Wanneer ik nadenk over kwalitatief goed en betrouwbaar IT-beheer, dan is het eerste wat in me opkomt een gelijkwaardige en prettige relatie met de klant. En daar horen geen dichtgetimmerde contracten bij waarmee we onze klant twee jaar aan onze service geketend houden. Langlopende overeenkomsten met ingewikkelde constructies – zoals je vaak ziet bij telecomproviders – daar doen we niet aan.

Wederzijds waarde genereren met Managed Services

De ervaring leert ons bij McCoy dat je juist vanuit een ‘covenant over contract’-basis werkbare afspraken kunt maken over de meetbaarheid van Managed Services, werkwijze van beheerders en mate van eigen initiatief. En dat laatste is voor onze consultants – en uiteindelijk ook voor klanten – misschien nog wel het belangrijkst. Wederzijds waarde creëren in IT-beheer en businessprocessen om zo het beste uit je SAP-investering te halen.

Ruimte voor eigen initiatief levert innovatie op

Onze consultants hebben pas echt plezier in hun werk, wanneer ze ondernemend aan de slag kunnen en serieuze verbeterslagen in functioneel beheer kunnen maken. Want het tijdperk van ‘u vraagt, wij draaien’ en de hele dag wachten op remote calls, die ligt allang achter ons. En onze klant? Die profiteert van proactief IT-beheer waarin we verder gaan dan ‘keeping the lights on’. We streven naar een systeem dat geruisloos op de achtergrond draait. Door beheer te optimaliseren, ontstaat er namelijk ruimte voor innovaties die de klant voorsprong geven op de concurrentie. En ruimte om bedrijfsprocessen te verbeteren. SAP-beheer dat waarde genereert voor je bedrijf: dat is precies wat je wil.

IT-beheer dat net een stapje verder gaat

Wil je iets veranderen aan de samenwerking? Dan gaan we gewoon samen om de tafel om onze afspraken te herijken. Want die langetermijnrelatie, die is ons goud waard. Of, met een knipoog naar mijn vorige blog: bij een driesterrenrestaurant blijven mensen terugkomen voor de voortreffelijke kaart, de ambiance, maar ook voor de gastvrijheid. En dat is precies wat wij met onze Managed Services willen bereiken.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met baanbrekend IT-beheer zonder langlopend contract? Ik vertel je graag over onze Managed Services. Stuur me gerust een e-mail

Think SAP beheer, Think McCoy

 

Lees ook: Verander IT-beheer in een driesterren operatie