BLOGSUPPLY CHAIN EXECUTIONSAP EXTENDED WAREHOUSE MANAGEMENT
Jan-Gert Bouma

Verbeter je logistieke performance met onze Intelligent Logistics oplossing

Met gepaste trots heeft het Supply Chain team van McCoy onze Intelligent Logistics oplossing geïntroduceerd. Deze, door SAP gekwalificeerde, oplossing is een resultaat van veel studie, projecten en expertise. Je moet immers de complexiteit beheersen om iets simpel te maken. Intelligent Logistics maakt gebruik van de Extended Warehouse Management Solution en de SAP Analytics Cloud modules van SAP, voor respectievelijk warehousing en de rapportage.

‘We zien bij onze klanten dat de logistieke performance door de inzet van Intelligent Logistics enorm verbetert, hierdoor kunnen simpelweg meer goederen op de afgesproken tijd bij de eindklant worden geleverd' aldus Jan Gert Bouma, senior Supply Chain adviseur van McCoy. Dat noemen we bij McCoy Intelligent Logistics, niet alleen het registreren van goederenbewegingen, maar het intelligent vormgeven en besturen zodat de logistieke performance in de hele keten wordt verbeterd. ‘Met de implementatie van EWM hebben we een belangrijke basis gelegd voor innovaties en wereldwijde groei’, zegt Erwin Roelofs Lead SAP SCM bij VidaXL.

 

Benieuwd naar wat Intelligent Logistics in jouw bedrijf kan betekenen? Ga naar: mccoy-partners.com/intelligent-logistics of neem contact op.