NEWSSAP S/4 HANA

McCoy heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor uw migratie naar S/4HANA. De naam Smart Re-Use™ geeft eigenlijk al aan hoe we dat aanpakken: op een slimme manier zoveel mogelijk hergebruiken van wat nu goed werkt.

De focus ligt dus op hetgeen wat past bij de huidige strategie en visie zo goed mogelijk migreren naar een nieuwe omgeving die uw bedrijf klaar maakt voor de toekomst (S/4HANA). ‘Verhuizen zoals het moet’ noemen wij dat. 

De eerste resultaten mogen er zijn

McCoy moves you. We moven u naar S/4, en gebruiken hiervoor onze Smart Re-Use™ aanpak. We passen dit inmiddels bij onze klanten toe en de eerste resultaten mogen er zijn! De klant is niet alleen blij met de manier waarop de migratie vergaat, maar nog meer met het resultaat hoe het nieuwe SAP-systeem de business ondersteunt. 

De keuze om onze aanpak te laten deponeren was eenvoudig. Allereerst omdat we nog wel een aantal jaren met S/4 migraties bezig zullen zijn. Daarnaast is Smart Re-Use dé duurzame manier om naar S/4HANA te gaan.

Brownfield vs greenfield

Uniek aan onze Smart Re-Use™ aanpak is niet alleen het hergebruiken van de systemen en processen die uw business vandaag goed ondersteunen, maar vooral de vraaggestuurde aanpak waarmee we voor u de passende en unieke migratie bepalen. We komen dus niet met een ‘O we zien het al, een klassiek geval van brownfield conversie. Dit kunnen wij in onze migratie factory in een week voor u doen’

In plaats daarvan werken we een vragenlijst af, die door verschillende personen uit IT en business dient te worden beantwoord. Die resultaten combineren we met onze eigen inzichten in uw bedrijf. En daaruit leiden we de voor u specifieke aanpak af. Dat kan ook een hybride aanpak zijn die zowel elementen uit brownfield als greenfield combineert. 

Oftewel zoals een collega van ons het vaak zegt: ‘We luisteren niet alleen naar onze klanten, we doen er ook iets mee!’. 

Klaar voor de toekomst

Door deze aanpak is de kans op tevredenheid het grootst. Geen enkele klant is 100% green- of brownfield, maar altijd ergens er tussenin. Doordat de Smart Re-Use™ aanpak precies die variabiliteit geeft, is de kans op een succesvolle migratie gegarandeerd. En belangrijker nog: uw SAP-systeem is helemaal klaar voor de S/4 innovaties van de toekomst en bevat geen overbodige ballast meer. 

Wilt u meer weten over de Smart Re-Use™ aanpak? We gaan graag met u in gesprek. Neem contact op met Jan Laros.

Think S/4, Think McCoy