BLOGINTEGRATIONMENDIX
Dieter Coppelmans

McMendix: Mendix by McCoy

Low-code is niet meer weg te denken uit de meeste IT-landschappen. Mendix is een toonaangevend low-code softwareplatform en wordt breed toegepast binnen de SAP-wereld. Mooi dat een van oorsprong Nederlands bedrijf hierin zo’n mooie positie te pakken kreeg! 

Low-code platform Mendix

Low-code platformen als Mendix stellen organisaties in staat applicaties te ontwikkelen die snel waarde creëren en inspelen op veranderingen in de markt. Veelal moeten deze applicaties ook integreren met het SAP-system, het System of Record. Wij adviseren om bij die integratie zoveel mogelijk gebruik te maken van standaard aansluitingen, de zogenaamde SAP API’s. Met onze kennis van Mendix, SAP en de bedrijfsprocessen, ontwerpen wij datamodellen en processen in Mendix die goed aansluiten op SAP. Hiermee voorkomen we onnodige complexiteit, zijn de oplossingen sneller te integreren en is de toekomstbestendigheid van jouw applicaties gewaarborgd.

Mendix en McCoy

Een goed voorbeeld is de Mendix planningsapp die jouw Excel-proces vervangt. Een fantastisch resultaat, maar hoe daarmee verder? Dankzij de goede basis kunnen we in de toekomst vrij eenvoudig ook de onderhoudsplannen en service orders uit SAP integreren met de app. Hiermee kunnen onze consultants ongetwijfeld hun waarde bewijzen. 
De eerlijke aanpak van McCoy biedt transparantie in het ontwikkelproces en een onafhankelijke mening over hoe het beter kan.

Think Mendix, Think McCoy 

 

Wil je weten wat onze Sales & Service team voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Jan Laros: +31 6 23 19 51 53