Meld je aan voor het webinar op 11 mei

Jouw IT als alles-in-één-abonnement: PRISE with McCoy

Een revolutie in ERP-systemen. Zo durven we RISE with SAP wel te noemen. De basis? IT uit de kraan. In het kort is het een abonnement op een van de meest geavanceerde ERP-platformen ooit: SAP S/4HANA. Wat je krijgt? Business transformation-as-a-service. Net als je leaseauto, je stroom, of het water uit je kraan. Wij voegen er graag nog iets aan toe. Want met alleen SAP S/4HANA ben je er niet. Als enige SAP-partner stemmen we de software af op jouw specifieke bedrijfsbehoeften, bieden we implementatie-as-a-service wanneer jij dat nodig hebt én neem je ook het beheer flexibel bij ons af. Dat is pas écht digitale verandering-as-a-service.

Wat is RISE with SAP

RISE with SAP in een notendop? Met het RISE-programma kies je voor een ERP-platform waarmee je volledig werkt in de cloud en dat modulair is opgebouwd. Dat betekent: makkelijk opschalen qua omvang en uitbreiden in functionaliteit. Meer kunnen doen met big data. En eenvoudiger nieuwe technologie omarmen binnen je bedrijf. Dát is de revolutie die SAP heeft ontketend met het aanbieden van SAP S/4HANA in een as-a-service-model. En dat is een beweging die we bij McCoy met open armen ontvangen. Maar, McCoy zou McCoy niet zijn, als we dit nieuwe aanbiedingsmodel niet nóg meer zouden optimaliseren voor onze klanten!

McCoy levert IT-as-a-service op maat

Wat als je niet alleen de software als dienst kunt afnemen die afgestemd is op jouw specifieke behoeften? Wat als je ook de implementatieservices en zelfs het beheer van je ERP flexibel kunt afnemen? En, om het af te maken: dat allemaal bij één partner? Dan zijn wij je go-to-guy (of girl).

Wij bieden niet alleen de specifieke software die jouw bedrijf nodig heeft. Maar ook het implementatietraject stemmen we af en we zorgen voor – zoals wij het noemen – continuous value & adoption management. Dat wil zeggen: we zorgen dat wanneer jouw platform staat, het ook maximaal rendeert. Al deze services hebben we in een flexibel abonnement gestopt dat we PRISE hebben genoemd. Een combinatie van ons eerdere aanbod Project-as-a-Service en RISE with SAP.

PRISE staat voor voorspelbaarheid

Waarom we hebben gekozen voor een flexibel alles-in-één-abonnement? Een woord: voorspelbaarheid. Voorspelbaarheid in prestatie. Voorspelbaarheid in kosten. Voorspelbaarheid in risico’s. Want die dek je af door niet in een keer een groot IT-project aan te gaan.

Je betaalt gespreid en op basis van daadwerkelijk afgenomen diensten die zijn afgestemd op jouw behoefte. Groeit je bedrijf of je gebruikerscommunity? Dan schalen we met je mee. Is er noodzaak om af te schalen? Ook dan denken we direct met je mee en passen we het abonnement aan. Kortom: we bieden je meer dan alleen IT. We bieden je precies wat je organisatie nodig heeft, wanneer je het nodig hebt en op de manier die je nodig hebt. More than IT, dus.

IT uit de kraan

Zie het als je contract met het waterbedrijf of het energiebedrijf: je betaalt voor wat je gebruikt. IT uit de kraan, dus! Geen complex leveranciersmanagement meer en ruis door afstemming met sofware vendors, implementatiepartners en beheerpartijen.

Onze More than IT-filosofie is bij PRISE een randvoorwaarde. Want een nieuw IT-platform neerzetten kan iedere partner. Alles daaromheen is vaak waar de echte bottlenecks zitten in je implementatie- en beheerprocessen. 

Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw nieuwe ERP helemaal is afgestemd op jouw businessprocessen? Dat werknemers van een specifieke afdeling een dashboard hebben waar ze in een oogopslag zien wat belangrijk is voor hun dagelijkse werkzaamheden? Dat je niet tegen prijzige verrassingen aanloopt tijdens een langdurig implementatietraject? Of dat hetgeen wat wordt opgeleverd voldoet aan wat je nodig hebt, niks meer en niks minder? Dat krijg je alleen door te kiezen voor een partner die jou snapt. Jouw businessprocessen. Jouw mensen. Jouw industrie.

Wij gaan voor balans tussen people, process en platform

Wat je nodig hebt, is een partner die jouw bedrijfsprocessen kan toetsen tegen de best practices uit jouw industrie. Een partner die bovendien je organisatie en gebruikers kan begeleiden bij de verandering die je samen teweegbrengt. Een partner die niet alleen een ERP neerzet, maar rekening houdt met de drie-eenheid die een digitale transformatie tot een succes maakt: people, process en platform.

Laten we je na implementatie en onboarding dan aan je lot over? Zeker niet! Jouw investering moet maximaal renderen. Bovendien scharen we PRISE niet voor niks onder de noemer as-a-service. Een alles-in-één-abonnement op IT betekent bij ons dat we ook na ingebruikname van SAP S/4HANA zorgen dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw IT. En dat de kwaliteit van je IT ook altijd consistent is. En dat we ons best doen om jouw IT te optimaliseren waar nodig. Net zoals het drinkwaterbedrijf zorgt dat je altijd kunt genieten van een vers glas water. Van onberispte kwaliteit. Dag en nacht.

Hoe we zorgen dat je altijd beschikt over top-notch IT? Door continu met jou te innoveren, user-experience te optimaliseren en supersnel in te springen op de talloze nieuwe innovaties die iedere maand in SAP S/4HANA beschikbaar komen. Met PRISE ben je daar echt klaar voor.

Aan de slag met PRISE: jouw alles-in-één IT-abonnement

Sta je aan de vooravond van een transformatie binnen jouw organisatie? Ga je aan de slag met SAP in de cloud of ben je op zoek naar een partner die alle diensten in een simpel en flexibel abonnement kan aanbieden? Neem eens contact op met onze oprichter Tom en hoor hoe PRISE een echte gamechanger voor jouw organisatie kan zijn. Proost!

11 mei organiseren we een webinar: McCoy maakt de cirkel rond: RISE as-a-service.