NEWS
Tom van den Berg

SAP Best of Customer Success Awards 2021: Twee keer zilver is goud

De Olympische Spelen van Tokio afgelopen zomer hebben Nederland in totaal 36 medailles opgeleverd. Daarmee zijn dit, qua aantal medailles, de meest succesvolle Spelen ooit voor TeamNL. Ook McCoy ging afgelopen jaar voor die felbegeerde podiumplek!

Op 9 november werden de jaarlijkste SAP Best of Customer Success Awards digitaal uitgereikt. We dongen mee voor een podiumplek in 3 van de 4 categorieën, namelijk binnen Human Experience Management, Lead in Procurement en binnen Digital Core. We wisten met twee cases het zilver te behalen. 

Zilver met DSM

Allereerst een zilveren notatie voor onze DSM klantcase in de categorie Lead in Procurement. Een fantastisch project waar we als marktleider op het gebied van SAP Ariba, in samenwerking met DSM erin slaagde wereldwijd hun indirecte inkoop processen sterk te optimaliseren. De ‘purpose-led, performance-driven’ multinational heeft in Nederland een geschiedenis van ruim honderd jaar, en is vandaag de dag actief op het gebied van gezondheid, voeding en biowetenschappen. Met een nieuw inkoopplatform introduceert DSM ook een nieuwe manier van werken. Lees meer op Emerce

Zilver met Trespa

Daarop volgde een zilveren podiumplek, in de categorie Human Experience Management, voor onze ‘full suite’ implementatie van SAP SuccessFactors met Trespa. Deze architectonische plaatmateriaal-specialist wist het afgelopen jaar de high-performancecultuur te waarborgen met de inrichting van een geheel nieuw HR-servicemodel. Lees meer over deze case.