Jan Laros

SAP Partner Awards 2020: McCoy wint Ambassador Award!

Dat SAP zeer grote waarde hecht aan het partner ecosysteem in Nederland bleek op 6 februari opnieuw. In een schitterende setting werden op de SS Rotterdam de SAP Partner Awards 2020 uitgereikt. Alle finalisten werden tijdens het gala in het zonnetje gezet.

McCoy op het podium

Monic van Aarle - Directeur General Business & Partner Ecosysteem bij SAP Nederland - reikte de awards uit aan de winnaars. Samen met Partner Transformation Manager Djoekie Klein riep zij aan het einde van de uitreiking de aanwezige delegatie van McCoy speciaal op het podium.

In een prachtige speech werden wij bedankt voor de intensieve en succesvolle samenwerking met SAP in 2019 en voor de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd. Dit alles werd beloond met de SAP Ambassador Award. Voor ons wederom de bevestiging dat succesvolle SAP-projecten en -transformaties, binnen tijd en budget bij onze klanten, enorm worden gewaardeerd. 

Binnen tijd en binnen budget

Op de vraag waar we als McCoy trots op zijn, werd onder andere het succesvolle SAP S/4HANA project bij Strukton Worksphere genoemd. Een zeer recente S/4HANA transformatie die binnen tijd en binnen een uitzonderlijk budget succesvol gerealiseerd werd en op 1 januari 2020 succesvol live is gegaan. Want daar draait het om: geslaagde SAP-projecten van hoge kwaliteit, om onze klanten nog succesvoller te maken.