NEWSSAP S/4 HANA
Jan Laros

Strukton Go Live Party na succesvol SAP S/4HANA project

Tijdens het SAP S/4HANA SMART Re-Use™ event van McCoy in november 2019 presenteerde Joop Bosman (IT Manager van Strukton Worksphere) zijn visie: “Om de data gedreven organisatie van de toekomst te worden, moet de motor van ons bedrijf aangepakt worden. SAP S/4HANA is hierin cruciaal en daarom werkt mijn team keihard aan het S/4HANA-project”. De geplande golive stond op 1 januari 2020 en die deadline was voor Joop en Strukton keihard: “Falen is geen optie, 1 januari 2020 gaan we live, hoe dan ook. Er zijn veel spannende uitdagingen, maar we hebben een geweldig team, een perfecte voorbereiding en onze business is volledig bewust van de urgentie”.

Binnen de tijd

Op 24 januari 2020 stonden we samen met Joop en het voltallige projectteam (en hun partners) stil bij een daverend succes: Binnen de tijd (minder dan een jaar), binnen budget (het laagste ooit voor een S/4HANA-project) en met de SMART Re-Use™ methode van McCoy werd de transitie succesvol afgerond. En exact op 1 januari 2020, precies zoals was beloofd. Een klus van jewelste die werd begeleid door projectleider Giel Peeters van Strukton Worksphere. Vanuit McCoy waren S/4HANA SMART Re-Use™ en Solution Architecten Roland Sloëtjes en Luc Janssen betrokken, ondersteund door Finance expert Theo Brunken.  

Successen moet je vieren

Voor McCoy is dit wederom een mooie toevoeging aan onze lijst van succesvolle S/4HANA-projecten. We hebben greenfield, brownfield en SMART Re-Use™ projecten succesvol opgeleverd, en het allermooiste blijft steeds dat ene speciale moment dat je met het voltallige team het succes viert. Het is natuurlijk extra bijzonder dat een gewaardeerde klant als Strukton een feest organiseert om de go live van S/4HANA te vieren en dat we daar inclusief onze partners voor worden uitgenodigd.

Gefeliciteerd!

Wij feliciteren Joop Bosman, Giel Peeters, Rob Martens en alle teamleden van Strukton Worksphere die keihard hebben gewerkt met deze geweldige prestatie. Wij kijken uit naar de volgende stappen die we samen kunnen zetten in jullie transformatie naar een data driven organisatie!