Amber Smeulders

SAP SuccessFactors Go Live bij Trespa

McCoy is verheugd om de succesvolle SAP SuccessFactors Go-Live bij Trespa International B.V. aan te mogen kondigen. Met een nieuw Global Attract & Acquire-proces, waarbij in 14 landen SAP SuccessFactors Employee Central, Onboarding 2.0, Recruitment Management en Recruitment Marketing zijn geïmplementeerd, staat er een Fit-for-the-Future HRIT-landschap. Bovenop deze Digitale Transformatie, heeft er een grote HR Transformatie en Change Management Track plaatsgevonden, waarbij het HR Operating Model van Trespa veranderde van BPO naar een in-house HR Service Delivery Model met een sterke focus op Self-Service voor managers en medewerkers.

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architecturale plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de beste ontwikkelaar van hoogwaardige panelen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions. Om deze high-performance cultuur te managen, is een sterke focus op Talent Management en een state-of-the-art HR-dienstverlening voor Trespa essentieel. Met deze Digitale HR Transformatie is de fundering gelegd voor een toekomstbestendige HR- dienstverlening.

“Sinds augustus 2020 werken we samen met McCoy aan de implementatie van de SuccessFactors Suite. Het McCoy team stond ons bij terwijl we een steile leercurve doormaakten. Ze hebben zich een échte partner getoond die ook in moeilijke tijden aan onze zijde blijft staan. ” - Tanja Meyers, CHRO Trespa

McCoy wil Trespa feliciteren met het behalen van dit mooie resultaat en iedereen die een rol heeft gehad in het project bedanken voor hun harde werk, hun passie en steun tijdens het traject van deze succesvolle implementatie. We kijken ernaar uit om samen verder te werken aan een sterke Talent Management Suite en wensen Trespa veel succes met de Go- Live van deze HR-transformatie.

 

Meer weten over McCoy HR Transformatie aanpak? Kijk op mccoy-partners.com/hr-transformatie