NEWSSAP EXTENDED WAREHOUSE MANAGEMENT
Bart de Bijl

VidaXL wint SAP Quality Award met McCoy & Partners

McCoy & Partners heeft gisteravond de bronzen quality award gewonnen voor een zeer succesvol logistiek project met vidaXL. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse SAP Quality Awards in Nieuwegein, waar toonaangevende en baanbrekende SAP-implementaties worden beloond. Met deze winst verlengt McCoy zijn ‘winning streak’. Inmiddels heeft het bedrijf de derde award op rij in de wacht gesleept. 

 

Online retailer VidaXL groeide de laatste tien jaar uit tot een internationaal webshop-platform. Daar hoort een enorme logistieke operatie bij. Om mee te bewegen met die explosieve groei, implementeerde McCoy zijn Intelligent Logistics-oplossing. “Een combinatie van SAP Extended Warehouse Management en SAP Analytics Cloud. De logistieke performance hebben we op deze wijze aanzienlijk verbeterd”, vertelt Jan Gert Bouma, Supply Chain expert bij McCoy. Hij vervolgt: “vidaXL kan meer goederen op de afgesproken tijd bij klanten leveren. Het nieuwe systeem vormt een sterke basis voor innovatie en wereldwijde groei in de toekomst.”  

 

Signify in 2018 

De award die McCoy won is de derde award voor het innovatieve bedrijf. In 2018 won het goud voor de samenwerking met Signify. McCoy hielp het voormalige Philips Lighting met de ontwikkeling van een light-as-a-service businessmodel en het bijbehorende platform op basis van SAP Cloud Platform om het stalleven van dieren te verbeteren met licht.

 

Royal FloraHolland in 2017 

Zilver verdiende McCoy ook. In 2017 werd een project met Royal FloraHolland beloond met een tweede plaats. Ook dat bedrijf ontwikkelde zich in razend tempo. McCoy hielp RFH met de implementatie van het innovatieve ERP-systeem SAP S/4HANA als bijdrage aan het Best in Finance business programma. Bovendien werd het S/4HANA systeem direct in de public cloud geplaatst, als een van de eerste in Nederland. 

Presentatie op Connect to Innovate 

VidaXL presenteert het Intelligent Logistics project samen met McCoy & Partners  tijdens het grote SAP-event Connect to Innovate in Nieuwegein op 1 en 2 oktober.