Vernieuw jouw bedrijfsprocessen met McCoy Regenerate

Nieuwe IT-ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en IT-trends zijn nauwelijks bij te houden. Elk jaar lanceert SAP nieuwe, waardevolle tools die jouw business verder zou moeten brengen. Jouw processen verouderen, en je wilt één ding: vernieuwen. Maar hoe zorg je dat die vernieuwing goed aansluit op jouw huidige bedrijfsprocessen?

Implementeren zonder gedoe

Sneller ontwikkelen vraagt om een nieuwe aanpak: McCoy Regenerate. Daarmee optimaliseren wij IT- én bedrijfsprocessen, en dichten we de kloof tussen business en IT. Het doel? Zorgen dat jij bijblijft. Door het toepassen van SAP Best Practices sluiten jouw verouderde IT-processen in no-time weer perfect aan op het SAP-landschap van nu.

Inzicht in processen voor een geharmoniseerde workflow

We’d like to stay on top of things. Dicht bij onze klanten maar ook op hun processen. Interviews vormen dan ook de basis van onze methode. Wij spreken de gebruikers, en aan de hand van hun verhaal, brengen wij de situatie in kaart. De verzamelde data en eventuele pijnpunten, brengen we terug naar onze Heatmaps. Deze geven inzicht in hoeverre het proces moet wijzigen om tot een geharmoniseerde of zelfs een geautomatiseerde workflow te komen. Al onze bevindingen zetten we uiteindelijk in de Roadmap, deze brengt het belang van de optimalisaties goed in kaart.

Waarom McCoy Regenerate van jouw implementatie een succes maakt

  • Binnen een aantal weken (afhankelijk van de scope) inzichtelijk waar verbeteringen nodig zijn

  • Een op maat gemaakt optimalisatieplan

  • Geen langlopend programma, maar om de paar weken een go-live van een voorstel dat direct kan worden geïmplementeerd

  • Een duidelijk Values-versus-Effort-model: zo heb je meer grip op de verbeterpunten

  • De gebruiker staat centraal: wij spreken de taal van de business

  • De gebruiker wordt weer eigenaar van de processen

  • De gebruiker wordt opgeleid om verbeteringen in business- en SAP-processen te identificeren en uit te werken

Van Customer Service-optimalisatie tot aan Supply Chain-brede oplossingen. Met deze aanpak brengen we het beste van twee werelden samen. En blijven we vernieuwen zonder littekens. Lees hier het blog de sleutel tot geoptimaliseerde business processen.