Zekerheid over Security & Compliance

Cyberaanvallen, datalekken, fraude of losgeld in Bitcoin; je leest erover in de media. Een ver van je bed show, tot het jouw bedrijf overkomt en alle bedrijfsprocessen platliggen. Je kunt het voor zijn door je security en compliance strak te regelen. Klinkt complex en tijdrovend? Dat hoeft niet. Schakel McCoy “SimplyComply” in als partner en je weet zeker: met Security & Compliance zit het goed. 

Keep it simple 

‘Simply McCoy’ is niet voor niets ons motto. Deze eenvoud is de belangrijkste reden dat klanten hun Security & Compliance vraagstukken aan ons toevertrouwen. We beperken ons tot oplossingen die waarde toevoegen voor de business. Die zetten we toekomstvast en volledig veilig neer. Dat doen we bovendien binnen een paar maanden en met kwaliteit die even hoog is als onze standaarden: altijd een 100% perfect score.

Welke samenwerkingsvorm heeft jouw voorkeur?

Security & Compliance as a Service

Dit is een slimme keuze als je zelf focus wilt houden op jullie kernactiviteiten. Wij nemen inrichting en beheer van de beveiligingsstrategie voor onze rekening. Ook doen we het onderhoud van securitymaatregelen, IT general controls of riskmanagement. Je krijgt een eigen team specialisten waar je altijd terecht kunt met alle compliance- en security gerelateerde vragen. We geven ondersteuning op strategisch-tactisch vlak en bij de operationele vertaalslag. 

Uniek in Nederland: SAP Security Monitoring

Niet ieder bedrijf heeft de ambitie of resources om een intern team op Security & Compliance te zetten. Dat hoeft ook niet: je kunt het vanaf nu ook als groot-MKB bedrijf aanpakken met slimme ‘corporate’ technieken. We sluiten jouw volledige SAP-omgeving aan op onze SAP Security Monitoring Suite. Die beveiligen we als een Managed Service waardoor jij zekerheid hebt, maar geen workload. Uniek is verder dat je niet meer hoeft te investeren in dure softwarelicenties of ingewikkelde implementatietrajecten.

Security & Compliance at your Service

Kies voor Security & Compliance at your Service als je tijdelijke ondersteuning Of het nu gaat om audit support, inrichting van risicomanagement of hands-on inrichting van security-maatregelen. Onze SimplyComply experts regelen het simpel en goed waardoor jullie zelf weer met een gerust hard verder kunnen.  

Sparren over jouw Security & Compliance? 

Leg jouw vraagstuk voor aan Eric Bigot.