Overstappen naar SAP S/4HANA: geen luxe maar noodzaak


Welkom in ‘the 4th era of ERP’. Onze 200 experts helpen jouw organisatie end-to-end alle processen te integreren in één intelligent business platform: SAP S/4HANA. Daarmee past jouw organisatie zich razendsnel aan op iedere marktontwikkeling of crisis. Dat is geen luxe, maar pure noodzaak. Je moet de bedrijfsprocessen op orde hebben zodat je de focus kunt (ver)leggen; onderscheidend vermogen is waar het om draait. Hoe ver is jouw organisatie daarmee? 

Strategische ambitie als reden voor SAP S/4HANA

De doorslaggevende reden om over te gaan naar S/4HANA? Die is voor elk bedrijf anders, en toch is er ook een rode draad: ambitie. Wij werken veel samen met bedrijven met expansieplannen en ambities op het gebied van globalisering, duurzaamheid, M&A’s, energietransitie, productdiversificatie en digitalisering van de supply chain. Welke ambities staan bij jouw bedrijf op de strategische agenda? 

Ingrediënten voor succesvol overstappen naar SAP S/4HANA

Het recept voor een succesvolle digitale transformatie naar S/4HANA kent 5 ingrediënten:

  • Een onderbouwde business case. De implementatie van S/4HANA is nooit een doel op zich. Met een stevige en transparante business case maken we de investering rendabel en onze samenwerking duurzaam.

  • Een More Than IT-benadering: het gaat uiteindelijk om mensen, processen en het S/4HANA platform. In die volgorde.

  • Versimpeling door een fit-to-standard aanpak met alleen uitbreiding van standaard SAP waar het waarde toevoegt aan de business case.

  • Unieke verrijkingen van de SAP oplossingen in de vorm van implementatie versnellers en industry templates. Met deze best practices bespaar je tijd en krijg je duurzame topkwaliteit.

  • Een partnership voor de lange termijn. Na de go-live begint het pas ‘echt’. En dus blijven we samen optrekken zodat de investering maximaal rendeert.

Wij boekten met deze aanpak successen voor toonaangevende bedrijven in verschillende industrieën.

Simpel, snel en slim naar SAP S/4HANA

Ontdek hoe onze klanten zich onderscheiden in deze succesverhalen

Download

Sluit je aan bij de SAP S/4HANA community

Hoe blijven andere bedrijven onderscheidend? Welke slimme technologie zetten ze daarvoor in? Hoe laat je die ook voor jou werken? Die kennis delen we graag met je via onze community. Laat je inspireren door onze klanten die hun best practices delen.

  • Volg inhoudelijke SAP-trainingen.

  • Wissel van gedachten met experts uit jouw branche.

  • Dat is gewoon gratis en vrijblijvend. Beloofd.

Overstappen naar SAP S/4HANA

Heeft migreren naar SAP S/4HANA zin voor jouw bedrijf? Ontdek hoe onze klanten zich onderscheiden, download de S/4 succesverhalen.

Neem contact op