Op koppositie komen én blijven. Welk bedrijf wil dit niet? Relevanter is daarom de vraag: hoe doé je dat? Door net zo snel te veranderen als de wereld en jouw industrie. Liefst nog net één tandje sneller zelfs. Een digitale transformatie is hiervoor cruciaal, alleen de bedrijfsprocessen naar de cloud migreren is allang niet meer genoeg. Dat klinkt complex, en dat is het tot op zekere hoogte ook. Maar met het nieuwe RISE with SAP programma maken we die digitale transformatie een heel stuk overzichtelijker.

Waarom een digitale transformatie cruciaal is 

De wereld, jullie industrie én bedrijf verandert. Niet episodisch, maar continu. Flexibiliteit is de enige manier om dat tempo bij te houden. Bedrijven die hun basis het beste op orde hebben, zijn maximaal flexibel aan de voorkant. Ze bedienen klanten op hun wenken, hebben leveranciers die ware partners zijn in goede en slechte tijden en medewerkers die trots zijn op hun bedrijf.

Lees meer over digitale transformaties en wat het inhoudt voor jouw bedrijf.

Wat je nodig hebt voor een digitale transformatie

Ten eerste: een solide ‘case for change’ waaruit de business voordelen duidelijk blijken. Dat kan al binnen 1 week met een kickstart programma. Pas bij een positief antwoord kijk je verder:

  • Een aanpak die de verandering recht doet. Je wilt focussen op 3 pijlers: People, Process en Platform. Een transformatie vraagt om wat wij noemen ‘More Than IT’.

  • Een transformatiepartner met kennis, kunde én ervaring van alle drie de pijlers.

  • Een fit-to-standard aanpak waarbij je zo dicht mogelijk bij de bewezen oplossing blijft, met slimme (McCoy) versnellers en alleen custom oplossingen waar dat echt waarde toevoegt.

  • Een no-nonsense projectaanpak waarmee je het juiste doet, en niets meer of minder.


Lees hier verder over de aanpak van een digitale transformatie.

Hoe RISE een digitale transformatie versimpelt

Met RISE with SAP organiseer je de digitale transformatie ‘as a service’. Dat heeft grote voordelen: 

  • Je krijgt alle componenten die je nodig hebt in een simpele subscription. 

  • Het is kostenefficiënt: 1 contract, 1 subscription fee en transparante metrics.

  • Je krijgt de componenten die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. RISE is namelijk volledig in de cloud, modulair en schaalbaar. 

  • Je krijgt best practice business processen voor jouw industrie. 

Bekijk alle voordelen van RISE with SAP voor jouw bedrijf. 

Meer inspiratie over digitale transformatie? 

We vertellen je graag hoe onze klanten het succesvol aanpakten. Of we schetsen meteen een roadmap voor jullie eigen transformatie. Neem vrijblijvend contact op via het formulier.